Bryn Bydrift inngår samarbeid med reklamebyrået Akari

Bryn Bydrift er et kjent navn i Kongsberg, hvor de har holdt gatene rene for grus og snø helt siden 1985. Nå skal selskapet bli mer tilstede hele året, med flere tjenester og en klar plan og vekst innen flere tjenesteområder.

I våres utviklet vi i Akari nye nettsider for Utleiecentralen (se www.utleiecentralen.no), som er et søsterselskap til Bryn Bydrift. Nå inngår både Bryn Bydrift AS og Utleiecentralen AS et byråsamarbeid med Akari. Samarbeidet skal sørge for leveranse av alt fra websider, brosjyremateriell til foto, øvrig innhold og annonsering i blant annet kjente kanaler som Google og Facebook. Samarbeidet er nærmest å betrakte som at Akari blir en ekstern markedsavdeling for både Bryn Bydrift og Utleiecentralen.

Vi har stor tro på at dette samarbeidet vil gi oss en god salgskanal samt økt synlighet og tilstedeværelse i digitale kanaler.

Harald Brekke, Daglig leder i Bryn Bydrift AS


Byråavtale hos Akari

I dag har vi i Akari et byråsamarbeid med flere titalls kunder i Kongsberg, Notodden og omegn. Byråavtalen passer bra for de bedriftene som ikke har kapasitet eller kunnskap til å håndtere alt innen markedsføring og som ønsker en mer strukturert og tydelig annonsering.


Byråavtaler passer perfekt for kunder som har liten tid og kapasitet til selv å holde i all markedsføringen. Kunder som inngår byråavtale har gjerne et markedsbudsjett fra 50 000 og oppover pr. år.

Geir Bakka, Rådgiver hos Akari


Trenger bedriften din å bli mer synlig i digitale kanaler, eller mer å gjøre?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere, så følger vi opp med et uforpliktende avklaringsmøte, for å se om vi kan bidra til å dekke dine behov.

Vi søker flere kolleger

Kjenner du noen som er superengasjert i kommunikasjon og kan passe inn i Akarifamilien? Be de sjekke ut denne da vell: Vi søker kommunikasjonsrådgiver