Hvem er vi.

Akari er et reklame- og innholdsbyrå som jobber lokalt med lokale kunder, samarbeidspartnere og leverandører. Akari fokuserer på å skape og fortelle gode historier sammen med en helhetlig profil og markedsføring for kundene.

Historiene i fokus
Medieverden er i stadig endring og det er godt innhold som skaper engasjement.

Derfor har vi i Akari valgt å satse på historiene, innholdet og menneskene. Vi fokuserer på å bygge innhold som engasjerer, med lokal forankring og mennesker i fokus.

Hvorfor navnet Akari?

Akari betyr «lys» på japansk. Lys er grunnlaget for alt vi ser og gir oss de visuelle opplevelsene vi hver dag opplever. Det samme gir Akari videre til sine kunder. Film, foto, grafikk, tekst er alle elementer som skal oppleves visuelt.

Byråkunder.

Vi er stolte av å være reklamebyrået til Eiendomsmegler1 Kongsberg, Glassmester1 Kongsberg, bilSpiten og Ag.

I tillegg til byråkundene våre, jobber vi med flere hundre andre kunder, blant annet Kongsberg Kommune, Kongsberg Innovasjon, Kongsberg Boligbyggelag, Krona Kino, Hertz Kongsberg, Carlsen Fritzøe, Fargeriket Kongsberg, Power Kongsberg og mange flere.

Folka i Akari.

Simen Jahnsen Ljøterud

Simen Jahnsen Ljøterud

Daglig leder // Designer

Gründer og altmuligmann. Simen har 9 års erfaring med grafisk- og webdesign, samtidig som han mestret forhandlingsteknikk helt siden han var 2 år gammel. Kundeavtaler og det forretningsmessige er Simens daglige fokus, og det går ikke en dag uten at det utarbeides en ny mal for noe.

Lene Flesseberg

Lene Flesseberg

Økonomi- & HR-ansvarlig

Orakel, kontrollsenter, kjernen. Kjært barn har mange navn. Ikke bare har Lene regnskapsmessig ansvar for både Akari, Metafor og Kongsberg Community, men hun har også full kontroll over alt det administrative. Hvis vi ikke finner igjen en kontrakt eller et annet dokument, er det godt mulig det er i en av permene til Lene.

Madeleine B. Stedøy

Madeleine B. Stedøy

Visuell kommunikatør

Madeleine er vårt kreative hode. Hun innehar en bachelor innen visuell kommunikasjon som utnyttes til det fulle. Madeleine har alltid full kalender, og vi krangler stadig om å få «presset» inn en time her og der. Samtidig har hun det til enhver tid så ryddig rundt seg at vi lurer på om hun har sluttet.

Geir Aasmund Bakka

Geir Aasmund Bakka

Prosjektleder

Samtidig som Geir er levende opptatt av å holde liv i de rundt 400 plantene han har på kontoret, så sørger han for å ivareta flere av våre største kunder og deres prosjekter. I motsetning til Madeleine, har Geir det så fullt rundt seg at vi av og til lurer på om det jobber flere hos oss.

Erik Mario Ellefsen

Erik Mario Ellefsen

Teknisk ansvarlig

Vi kaller han bare SuperMario! Det vi ikke klarer å fikse selv, ordner Mario. I tillegg til drift av websider og it-systemer, supporterer Mario de rundt 100 webkundene vi har driftsavtale med. Mario er også drivende opptatt av Geocaching og Pokeman Go, så det er ikke utenkelig at du ser han gående et eller annet sted.

Samarbeidspartnere .

Vi samarbeider tett med en rekke selskaper inkludert våre søsterselskaper Metafor AS og Kongsberg Community AS.

Metafor AS

Magnus Bjørnnes

Magnus Bjørnnes

Produsent

Tidligere junior verdensmester i skicross som får til det han vil. Magnus er en filmskaper med øye for detaljer. Han har produsert over 200 filmer siden han la skiene på hylla i 2016 og satser alt på å produsere de beste filmene i bransjen.

Torjus Leiknes

Torjus Leiknes

Klipper

Torjus sitter gjemt innerst i lokalene med headsettet godt trykt nedover øra og gjør gråstein til gull. Han har en bachelor i film fra høgskolen i Kristiania og har holdt i et kamera siden han var bitteliten.

Kongsberg Community AS

Nettmagasinet 3600.no & Kongsberg-magasinet

Bjørn Isaksen

Bjørn Isaksen

Forretningsutvikler & tekstforfatter

Gründer og en ekte Kongsberg patriot. Bjørn har en bachelor innen markedsføring og har jobbet mye med journalistikk og foto. Bjørn har alltid en god idè og er ikke redd for å gi alt for å få til noe bra for andre.

Anniken Tangerud

Anniken Tangerud

Redaktør & tekstforfatter

Energibunt og primus motor for Nettmagasinet 3600.no og Kongsberg-magasinet. Anniken har 8,5 års høyere utdanning innen blant annet reklame og markedsføring. I tillegg har hun 7 år erfaring som nettjournalist/ansvarlig og prosjektsjef i Aller Media og 4 år som websjef i to av Norges største møbelkjeder. I tillegg har hun 20 års erfaring inne karate, så det er hun vi sender først når vi skal konkurrere om kunder.