Om byrået Akari.

Medieverden er i stadig endring og det er godt innhold som skaper engasjement.

Derfor har reklamebyrået Akari valgt å satse på historiene, innholdet og menneskene. Vi fokuserer på å bygge innhold som engasjerer, og vi er ikke redde for å utfordre vedtatte sannheter.

Akari AS har blitt et moderne reklamebyrå, produksjonsselskap og mediebyrå som bistår kunder med alt fra utvikling av markedsplaner og konsepter, til ferdige kampanjer mot relevante målgrupper.

Den raskest voksende tjenesten er total markedsplan, som gir en god oversikt over alle markedsaktiviteter kunden har i alle medier gjennom hele året.

I tillegg til å være et reklamebyrå, eier og drifter også Akari følgende merker:

Hvordan det hele startet

1. september 2015 ble Nettmagasinet 3600.no etablert av Bjørn Isaksen og Simen Jahnsen Ljøterud. Målet var et gratis magasin for alle i Kongsberg, og en arena som skulle bidra til å ”snakke opp” Kongsberg.

Etterhvert som Nettmagasinet 3600.no vokste kom det også etterspørsler etter foto, video, grafisk design og webutvikling. Det som startet med to ansatte ble fort tre, fire og fem ila kort tid. 1. oktober 2016 bytte selskapet navn fra Trettisekshundre AS til Akari AS og bransjekoden ble reklamebyrå.

Akari AS var blitt et fullverdig reklamebyrå med fem ansatte, egne avdelinger for design og foto/video.

I løpet av starten av 2017 har Akari åtte ansatte fordelt på syv årsverk. Omsetning for 2016 var drøye 3,6 mill og selskapet bistår mer enn 200 kunder med alt fra grafisk, foto, video, web, tekst, strategi og medieformidling.

Videre strategi er å fortsette det lokale samarbeidet. Det er et stort behov for samme tjenester i andre deler av landet og Akari ser på muligheten for å satse lokalt også i andre byer.

Ansatte.

Simen Jahnsen Ljøterud

Simen Jahnsen Ljøterud

Daglig leder
Bjørn Isaksen

Bjørn Isaksen

Forretningsutvikler
Magnus Bjørnnes

Magnus Bjørnnes

Produsent
Geir Aasmund Bakka

Geir Aasmund Bakka

Prosjektleder SMB
Anniken Tangerud

Anniken Tangerud

Redaktør 3600.no
Lene Flesseberg

Lene Flesseberg

Økonomi & HR
Madeleine B. Stedøy

Madeleine B. Stedøy

Visuell kommunikatør
Torjus Leiknes

Torjus Leiknes

Klipper
Erik Mario Ellefsen

Erik Mario Ellefsen

Teknisk ansvarlig
Hyunjung Kim

Hyunjung Kim

Fotograf
Inger Johanne Reime

Inger Johanne Reime

Redaktør 3001.no