Her er det nye styret i Akari representert sammen med daglig leder. Fra venstre: Ingvild Sedahl, Bjørn Isaksen, Annette Holte (Styreleder), André Langrin Hansen og Daglig leder Simen Jahnsen Ljøterud

2018 har vært et år med store endringer for både ansatte og eiere i Akari AS. Selskapet som tidligere huset både nettmagasinet 3600.no, Kongsberg-magasinet og egen produksjonsavdeling for film og foto, har nå blitt delt i tre individuelle selskaper, samtidig som 3600.no og Kongsberg-magasinet har fått med seg nye investorer. 

I juni falt de siste brikkene på plass. Da ble det nye styret i Akari AS satt og selskapet har fått med seg god ekstern kompetanse for å ivareta den klare strategien om videre vekst.

Det er helt avgjørende å få med god kompetanse for å oppnå de målene vi har satt for bedriften. Med det nye styret får vi inn god kunnskap knyttet til forretningsutvikling, kommunikasjon/PR, økonomi og salg/marked, sier daglig leder og medeier Simen Jahnsen Ljøterud.

Les også: Akari øker staben og søker Innholdsprodusent & Media Manager

Det nye styret hadde første samling rett før ferien og ser frem til å ta fatt på oppgavene utover høsten.

Jeg er imponert over hva Akari har fått til på den korte tiden selskapet har eksistert og gleder meg til å ta fatt på styreleder jobben, sier Annette Holte.

Ansatte og eiere i Akari ønsker det nye styret velkommen:)

Annette Holte

Annette Holte

Styreleder

Annette jobber til daglig som Director for Global Marketing & Business Support hos Kongsberg Maritime og er i tillegg styreleder i organisasjonen FMSO. Annette har en master i Management, Organization Psychology fra Handelshøyskolen BI og tar med Salgs- og markedsbakgrunn inn i styret i Akari.

André Langrin Hansen

André Langrin Hansen

Styremedlem

André Langrin Hansén jobber til daglig som innkjøper hos KDA og styremedlem i Kongsberg Miners. Han har blant annet en Master of business administration fra Universitetet i Sørøst-Norge (tidl. Høgskolen i Sørøst-Norge).

Ingvild Sedahl

Ingvild Sedahl

Styremedlem

Ingvild Sedahl jobber som kommunikasjonsansvarlig i Kongsberg Innovasjon og er aktiv i en rekke prosjekter knyttet til gründerselskaper og vekstbedrifter. Hun har en master i media studies fra Universitetet i Oslo sammen med en bachelor i kommunikasjon, kringkasting og journalistikk fra Edith Cowan University i Australia.

Bjørn Isaksen

Bjørn Isaksen

Styremedlem

Bjørn er medeier og gründer i Akari og jobber som daglig leder i Kongsberg Community AS, et søsterselskap av Akari. Bjørn har sin bakgrunn fra media som blant annet journalist i Laagendalposten.