Hekta på… pakkeløsninger

Easyweb

Easyweb er løsningen for deg som vil ha en ny, enkel nettside fiks ferdig rett i fanget, og vil gjøre minst mulig selv. Easyweb gir deg en rask pris på ny nettside. 

Easyweb - Bli heldigital på få dager

Du får en komplett nettside på ditt valgfrie domenenavn (så fremt det er ledig). Nettsiden leveres ferdig optimalisert for desktop, tablet og mobil og klargjort for søkemotoroptimalisering.

Velg blant en av følgende maler:

 

Pris: 15.000,- eks. mva

Hvis du har et domenenavn i dag, trenger vi å få dette overført til vår hostingleverandør. Deretter trenger vi at du sender oss nødvendig underlag for å lage nettsiden. Vi trenger følgende informasjon:

  • Minimum 15 bilder relatert til bedriften og tjenestene dine (webvennlige bilder, kunden må ha rettigheter til fri bruk)
  • Minimum 500 ord som sier noe om bedriften og tjenestene dere tilbyr
  • Navn og kontaktopplysninger på ansatte og opplysninger om hvordan kundene kan kontakte deg
  • Logo og evt. fargeprofil/grafisk element som skal benytte

Dersom det er noe av dette du ikke har på plass og ønsker å få hjelp til, kan du bestille disse tjenestene av oss.

Alle nettsider vi utvikler, overføres automatisk til vårt driftssenter. Her overvåkes alle nettsider for å unngå hackerangrep, feil, nedetid, samtidig som vi foretar daglig backup og oppdatering av programvaren nødvendig for å holde nettsiden aktiv og «up to date». Driftsavtalene faktureres forskuddsvis hvert kvartal iht. gjeldende priser som du finner informasjon om her! 

Og for deg som vil gjøre minst mulig selv, kan vi hjelpe med følgende;

Når du leser denne teksten, er du allerede klar over verdien av gode bilder. Gi nettsiden din et profesjonelt uttrykk med gode og riktige bilder. Fotografen kommer til deg og tar bilder fra produksjon, ansatte, arbeidsmiljø. Fotografen setter av 4 timer til foto + redigering og kjøring (en hel arbeidsdag).

Du får overlevert minimum 15 bilder til fri bruk. Se hva våre fotografer leverer av bilder her!

Pris: 9.500,- eks. mva.

Gode tekster selger! Basert på noen punkter fra deg og et intervju på inntil en time, skriver vi tekster som brukes på nettsidens del om selskapet, tjenester og kontakt. Vi utarbeider minimum 500 ord.

Pris: 8.500,- eks. mva

82% av alle kjøp starter med et googlesøk. Det er derfor veldig viktig å havne godt opp på søkemotorenes sider. Vi utarbeider metabeskrivelser på inntil 5 undersider og inntil 5 innlegg + legger inn inntil 15 fokusord.

Pris: 4.500,- eks. mva

Vi utarbeider 3 logoforslag basert på visjonen/formålet til selskapet. Du velger ut én logo som ferdigstilles. Du får overlevert logopakke med profilmanual hvor vi også har valgt ut farger og font til ditt selskap.

Pris: 9.500,- eks. mva

Basert på logo, profil og tekster, etablere vi facebookside og Google mybusiness for bedriften. Vi publiserer/planlegger også 5 innlegg for å komme i gang med publisering.

Pris: 9.500,- eks. mva

Vi opprettholder aktivitetsnivået for deg på facebook og Google My Business. Du får din faste innholdsprodusent (foto, film, tekst og publisering) som bruker én dag hver måned for ditt selskap. I løpet av denne dagen produseres det nytt innhold, det publiseres på sosiale medier og planlegges nye innlegg og produksjoner.

Avtaleperiode er løpende, med 6 mnd oppsigelse.

Pris: 7.000,- eks. mva pr. måned

Dette må du ha klart før du bestiller Easyweb!

  • Hvis du har et domenenavn fra før, ha klart navnet på leverandøren. 
  • Minimum 15 bilder relatert til bedriften og tjenestene dine (Maks 0,5 mb størrelse pr. bilde. Du må ha alle rettigheter). 
  • Minimum 500 ord som sier noe om bedriften og tjenestene dere tilbyr
  • Navn og kontaktopplysninger på ansatte og opplysninger om hvordan kundene kan kontakte deg (telefon, epost, etc). 
  • Logo og evt. fargeprofil/grafisk element som skal benyttes.

Dersom det er noe av dette du ikke har på plass og ønsker å få hjelp til, kan du bestille disse tjenestene av oss.

Bestill Easyweb

Betingelser

Alle priser på denne siden er fastpriser, men fordrer at du som kunde leverer alt innhold du skal levere fra deg for at vi skal kunne utføre jobben. Alle leveranser inkluderer ét utkast og etter utkast er det inkludert 2 timer med rettelser. Alt arbeid utover dette kan faktureres med gjeldende timesatser.

Nettsiden utvikles først når alt materiell er sendt inn.
Lanseringsdato må være avtalt på forhold, og det er Akari som setter lanseringsdato.

For øvrige betingelser, se her!

Eller ta kontakt med oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hopp rett ned til innholdet