En ny start for NUPRO

Numedal Produksjon

Periode:
September 2020

I forbindelse med flytting til nye lokaler kom NUPRO til oss med et ønske om en ny nettside og et nytt grafisk uttrykk. Dette resulterte i en komplett omprofilering og en splitter ny webside.

Bakgrunn

Numedal Produksjon (NUPRO) flyttet nylig fra sine gamle lokaler i Veggli til et nytt bygg rett ved siden av. I dette bygget holder også den nye miljøstasjonen, som driftes av NUPRO, til. Timingen var riktig for å fornye seg i digitale kanaler. I første omgang så de for seg en ny nettside.

Det ble tidlig i prosessen klart at også en fornyelse av den grafiske profilen var hensiktsmessig. Akari har derfor bistått med ny logo og komplett visuell profil, webdesign, tekst og foto.

Løsning

I sin gamle logo hadde NUPRO en intens rød farge. Rødfargen ble skiftet ut med grønnyanser, noe som har gjort profilen mer harmonisk og frisk. Den nye logoen symboliserer ærlighet, åpenhet, kreativitet og det å være jordnær – akkurat slik de er på Numedal Produksjon.

Den nye websiden er enkel å manøvrere seg rundt på, og legger frem NUPROs tjenester og produkter på en oversiktlig måte. Bildene vi har tatt har fokus på de menneskelige verdiene, det å bli inkludert og det lærerike arbeidsmiljøet.

Et av NUPROs mål da de tok kontakt med oss var nettopp å bedre synliggjøre sine produkter og tjenester. Akari og NUPRO ønsker derfor å fortsette samarbeidet om å synliggjøre NUPRO i relevante digitale kanaler.

Se neste case

Ny visuell identitet for Rollag Kommune