Fra Oslo til Kongsberg

[av_image src=’https://akari.no/wp-content/uploads/2018/11/Tom-pressebilde.jpg’ attachment=’3201′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=» hover=» link=» target=» caption=» font_size=» appearance=» overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=» animation=’no-animation’ av_uid=’av-jjfmfpmm’ admin_preview_bg=»][/av_image]

[av_textblock size=’11’ font_color=» color=» av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» av_uid=’av-8s3qa9′ admin_preview_bg=»]
Tom André Seljeseth, opprinnelig fra Hvittingfoss, har jobbet på en rekke reklame- og filmproduksjoner i Oslo, men er nå i Kongsberg, hvor han søker nye utfordringer i Akari.
[/av_textblock]

[av_textblock size=» font_color=» color=» av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» av_uid=’av-8s3qa9′ admin_preview_bg=»]
Konkurransen i markedet er stor, og utlyste stillinger blir ofte «revet bort» før intervjuer. Derfor valgte Tom en litt annen inngang på arbeidslivet. I samarbeid med NAV deltar han på et arbeidstreningsprogram, hvor han får muligheten til ordinært arbeid, samtidig som arbeidsgiver har tid til å evaluere og bygge opp en stilling.

8. oktober 2018 inngikk vi avtale med NAV og Tom om arbeidstrening. Først i 14 dager, som raskt ble til tre måneder, da vi så hvor bra dette gikk, forteller Madeleine B. Stedøy, visuell kommunikatør i Akari. Hun har ansvaret for at Tom får prøvd seg på relevante oppgaver, og skal følge opp i arbeidsperioden.

Tom har nå fått deltatt på den visuelle profilen til en av Kongsbergs største arrangementer i år, Kongsberg Technology Summit 2018. Her har han produsert en rekke grafiske produksjoner for å sette en visuell profil på arrangementet. Se bilder lenger ned i saken. 

Her blir man «kasta» ut i det, og bra er det, sier Tom! Det er et ganske bra tempo på kundeleveranser og prosjekter, men det er det man lærer av. Samtidig som du får en god variasjon i arbeidsoppgaver og utfordringer, fortsetter Tom.

Nå jobber vi videre med å se på om det kan være arbeidsmuligheter også etter at perioden på tre måneder er ferdig, men det kommer selvfølgelig an på oppdragsmengde og kunder i løpet av 2019, avslutter Madeleine.

Ønsker du å se mer av det vi i Akari kan levere, les mer på våre tjenestesider!
[/av_textblock]

[av_textblock size=» font_color=» color=» av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» av_uid=’av-8s3qa9′ admin_preview_bg=»]

[/av_textblock]