Tom André Seljeseth, opprinnelig fra Hvittingfoss, har jobbet på en rekke reklame- og filmproduksjoner i Oslo, men er nå i Kongsberg, hvor han søker nye utfordringer i Akari.

Konkurransen i markedet er stor, og utlyste stillinger blir ofte «revet bort» før intervjuer. Derfor valgte Tom en litt annen inngang på arbeidslivet. I samarbeid med NAV deltar han på et arbeidstreningsprogram, hvor han får muligheten til ordinært arbeid, samtidig som arbeidsgiver har tid til å evaluere og bygge opp en stilling.

8. oktober 2018 inngikk vi avtale med NAV og Tom om arbeidstrening. Først i 14 dager, som raskt ble til tre måneder, da vi så hvor bra dette gikk, forteller Madeleine B. Stedøy, visuell kommunikatør i Akari. Hun har ansvaret for at Tom får prøvd seg på relevante oppgaver, og skal følge opp i arbeidsperioden.

Tom har nå fått deltatt på den visuelle profilen til en av Kongsbergs største arrangementer i år, Kongsberg Technology Summit 2018. Her har han produsert en rekke grafiske produksjoner for å sette en visuell profil på arrangementet. Se bilder lenger ned i saken. 

Her blir man «kasta» ut i det, og bra er det, sier Tom! Det er et ganske bra tempo på kundeleveranser og prosjekter, men det er det man lærer av. Samtidig som du får en god variasjon i arbeidsoppgaver og utfordringer, fortsetter Tom.

Nå jobber vi videre med å se på om det kan være arbeidsmuligheter også etter at perioden på tre måneder er ferdig, men det kommer selvfølgelig an på oppdragsmengde og kunder i løpet av 2019, avslutter Madeleine.

Ønsker du å se mer av det vi i Akari kan levere, les mer på våre tjenestesider!

Hopp rett ned til innholdet