Har du hilst på den nye innholdsprodusenten vår?

Katrine Alexandra Leirmo Heiberg (29) ble en del av Akarifamilien 1. april.

Hun har en bachelor i journalistikk og erfaring fra interiørdesign.
Katrine kommer rett fra stillingen som frontsjef og journalist for Laagendalsposten og elsker å skrive. Hun er født og oppvokst i Kongsberg, har hytte i Nore og Uvdal og god kjennskap til lokalmiljøet.

Så lenge hun kan huske har hun vært opptatt av farger og foto.

– Helt siden jeg var liten har jeg løpt rundt med et kamera og tatt bilder av alt og alle. Jeg elsker å få lov til å fange de helt spesielle øyeblikkene, men også hverdagsøyeblikkene med kamera.

Gleder seg til å ta fatt på den nye jobben

På videregående gikk hun studiespesialisering med formgivning og fordypet seg i fotografering.

– I andreklasse på videregående tok jeg et utvekslingsår i England med hovedfokus på kunst og foto. Det var da jeg virkelig fikk utviklet fotoferdighetene.

– Jeg gleder meg til å få være kreativ i hverdagen

Som innholdsprodusent vil Katrine jobbe med film, foto, tekst og bilder til nettsider, sosiale medier, blogger og andre relevante plattformer. Innholdet utarbeides i samarbeid med kunden og bedriftens strategier, verdier og markedsplan.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben som innholdsprodusent, bli kjent med nye mennesker å få være kreativ i hverdagen. Akarifamilien virker som en utrolig fin gjeng med spennende kunder.

Tre journalistpriser i bagasjen

Etter seks år i journalistyrket har hun god erfaring med menneskemøter, tekst og foto. Hun har også med seg tre journalistpriser. To utmerkelser for å ha skrevet «journalistikk som betyr noe» og prisen for «beste journalistikk i Amedia 2022», en felles pris mellom tre redaksjoner for ledende nyhetsdekning, breaking news og dybdejournalistikk, da den mest dramatiske hendelsen i Norge siden terrordagen i juli 2011, inntraff på Kongsberg onsdag 13. oktober 2021.

– Jeg gleder meg til å ta med meg all erfaringen fra journalistikken og bruke den på en ny måte. Det beste med denne jobben er at ingen dager er like. Man får møte så mye fine folk som genuint setter pris på jobben du gjør, det er veldig hyggelig.

– Hvordan vil du beskrive deg selv som person?

– Nysgjerrig, kreativ, utadvendt, skravlete, spontan og kanskje litt utålmodig. Jeg liker at det skjer ting og har gjerne mange baller i lufta samtidig.

Fritiden går til «dyrehagen» hjemme, lesing, maling, oppussing, reising, fotografering og matlaging.

– Jeg er veldig glad i reising og elsker å møte nye mennesker og lære om nye kulturer. Jeg er også veldig glad i dyr og bruker mye tid på de to kattene og hunden hjemme, smiler Katrine.

– Hvorfor vil du jobbe i Akari?

– Fordi det virker som en utrolig fin gjeng som genuint bryr seg om sine ansatte og sine kunder. Det å kunne få være kreativ med bilder, tekst og foto hver eneste dag er jo en drøm!

Se et knippe bilder Katrine har tatt gjennom tidene: