Hva vi gjør

Vi hjelper deg å lykkes med markedsføring av ditt selskap

Godt innhold som engasjerer er viktig!

Som et reklamebyrå for små og mellomstore bedrifter, fungerer vi i stor grad som en ekstern markedsavdeling for kundene vi samarbeider med. Stadig flere kunder har behov for at vi tar ansvar for hele markedsføringen, mens andre trenger kun enkeltproduksjoner fra oss.

– Thomas Hegna, innholdsprodusent i Akari

Godt innhold som engasjerer er viktig!

Som et reklamebyrå for små og mellomstore bedrifter, fungerer vi i stor grad som en ekstern markedsavdeling for kundene vi samarbeider med.

Enkelte kunder har behov for at vi tar ansvar for hele markedsføringen, mens andre trenger kun enkeltproduksjoner fra oss.

– Thomas Hegna, innholdsprodusent i Akari

Byråsamarbeid

Som byråkunde i Akari er du en av våre mest verdsatte kunder. Med en byråavtale sikrer vi deg et langsiktig løp i markedsføringen av din bedrift. Sammen med deg som kunde utarbeider vi en langsiktig plan for markedsaktivitetene, ofte med et perspektiv som strekker seg flere år frem i tid. Jevnlige kvartalsgjennomganger sørger for fremdriften og eventuelle justeringer av planene som allerede er lagt. I Akari har vi tro på at det er de langsiktige relasjonene som gir de beste resultatene over tid. Fordi skippertak sjeldent er en god løsning.

Dette er noen av våre byråkunder

Akari er det eneste byrået som
virkelig har forstått oss og våre behov.

Anders Næss, daglig leder i Stiltre

Fyll ut skjema og bli kontaktet av en av våre rådgivere

Markedsføring

Vi hjelper deg med å få oversikt og sette opp en plan for markedsføringen, basert på dine mål. Vi tar hele eller deler av markedsføringen, slik at du slipper.

Vi produserer alt eller deler av innholdet for deg. Deretter publiserer vi innholdet i egnede kanaler, som på nettsider, Google, Facebook, Instagram eller annet.

Vi tenker på deg hver eneste uke, og bidrar med nye kreative ideer og forslag til hvordan du skal nå ut med budskapet ditt.

Vi følger opp, måler og gir deg rapporter underveis – for å sikre deg god effekt av markedsføringen.

Grafisk design

Vi designer og utvikler annonser, flyers, maler og trykksaker, både på papir og digitale flater.

Logo og visuell identitet er viktig for å gjenspeile bedriftens personlighet, verdier og visjoner. Enten du trenger ny eller ønsker å freshe opp den gamle, kan vi hjelpe deg med dette.

Fra idé til ferdig produkt. Vi følger deg gjennom hele designprosessen.

Webdesign og webutvikling

Webdesign gjennom forbedringer og oppdatering av innhold for å sikre god brukeropplevelse på din nettside.

Webutvikling av nye nettsider, webplattformer, portaler, endringer eller utvidelser.

Webdrift for å sørge for at nettsiden din er oppdatert med den nyeste programvaren. Vi påser at sikkerheten er ivaretatt, at du har backup om noe uforutsett skulle skje, og du får tilgang til support.

Vil du vite mer om hva vi gjør?

Be om et møte eller tilbud

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.