Ny nettside for

Hydroparken

Periode: August 2021

Hydroparken - Ny nettside

Bryn Eiendom kjøpte Hydroparken på Notodden i 2010, og arbeider langsiktig og skritt for skritt for å få de gamle ærverdige byggene til å skinne. Som en del av denne prosessen har Akari bidratt med en stilren og ny webside som virkelig viser parken fra sine beste sider!

Hva er Hydroparken?

Parken på Notodden ble etablert allerede i 1905 av Norsk Hydro, eller som det het den gangen; Norsk Hydro-Elektrisk Kvælstofaktieselskab. De to nordmennene, Sam Eyde fra Arendal, og Kristian Birkeland fra Christiania (nå: Oslo), hadde utviklet en metode som kunne fremstille syntetisk salpetergjødning fra nitrogen. Til dette krevdes det store ressurser, blant annet fra vannkraft, og dette fikk de ved å bygge ut Svelgfossen ved Notodden.

Hydroparken - Bygg 20
Hydroparken - Bygg 20
Hydroparken - ECIT

Webside, Tekst og Foto

Da Hydroparken kom til Akari,var ønsket deres å lage en webside som tydelig viste frem Hydroparkens særegenhet og muligheter for fremtiden. I arbeidet med websiden, utviklet vi i Akari et stilrent design i tråd med ny visuell profil, tok nye bilder og skrev tekster. Resultatet ble en splitter ny webside som både ivaretar Hydroparkens mangeårige historie og muligheter for fremtiden.

Hydroparken - Ny nettside

Se hva vi holder på med

Ny visuell identitet for Rollag Kommune