Bedriftsfoto

Nye bilder til nettside eller sosiale medier?

Du har kanskje tatt noen bilder av ansatte selv, og sett at det ikke alltid er like lett? Eller hoppet rett over det og tenkt, «jeg hyrer inn en bedriftsfotograf».

Det vi kan gjøre, er å høre hva du skal bruke bildene til, så kan vi planlegge, rigge og gjennomføre bedriftsfoto slik at du får resultatet du ønsker. 

Bildene du får, kan du bruke til nettsiden din, sosiale medier, trykkmateriell eller det du måtte trenge det til. 

Over 50 000 bilder og 5 000 GB hvert år

Bedriftsfoto hos Akari jobber tett med mange bedrifter, hver eneste uke, hele året

 

Dette mener kundene våre

Siden 2016 har Stiltre fått levert bilder til nettside, sosiale medier, brosjyremateriell, dekorasjon av lokaler og andre trykkartikler fra Akari. "Akari er enkle å jobbe med og holder høy kvalitet på det de leverer"
Anders Næss
Daglig leder, Stiltre
"For oss er det viktig å holde fokus i produksjon, vi har verken kompetanse eller kapasitet til å jobbe med digital synlighet. Akari holder i all vår markedsføring, blant annet månedlig fotografering til bruk i sosiale medier. De er enkle å jobbe med, lett tilgjengelige og har fornuftige priser."
Nils Ingar
Daglig leder, Nore Laft
«Vi har brukt Akari både til fotografering på internt arrangement, og til våre produkt-, miljø- og profilbilder. Selskapet fremstår proffe, og leverer høy kvalitet på arbeidet. De setter seg godt inn i behov og vi er veldig fornøyd med resultatet som er blitt brukt både i annonser, på webside med mer.»
Camilla Marie Claussen
Ansvarlig digital markedsføring og produkt, Viken Fiber

Bedriftsfoto - dette kan du forvente

  1. Planlegging: Hvor, hva, når
  2. Gjennomføring: Rigg av utstyr, fotografering 
  3. Oversende filer: Vi sender redigerte bilder
  4. Bildekorrigering: Hvis du ønsker spesielle tilpasninger
Visste du at…? WebP er et nyere bildeformat, utviklet av Google som en erstatning for JPEG og PNG for å minimere bildestørrelsen?
 

Hva slags type bilder trenger du?

Bruk av egne bilder fremfor bilder fra f. eks. iStock har mye å si for hvordan kundene dine opplever deg:

  • Gruppebilder: Engasjerende eller oppstilt
  • Ansattbilder: Portretter og i arbeidsmiljø
  • Produktfoto: Lyssatt produkter eller ute på lokasjon
  • Pressefoto: Til bruk i nyhetssaker eller til presse

Vil du komme i gang, bestille nye bilder?

Sender du inn skjema, tar en av oss fotografer kontakt med deg. Du kan også kontakt oss direkte, se ansattoversikt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Alle priser er eks. mva.

Møt bedriftsfotografene i Akari

Vi kaller de Markedsførere, eller Innholdsprodusenter, eller fotografer da;) 

Thomas Hegna

Thomas har nesten 15 års erfaring innen fotofaget. Både som pressefotograf, landskapsfotograf og mer enn 10 års erfaring innen event og konsertfoto.

«Det bildet jeg husker aller best, er nok et bilde av Janove Ottesen i Kaizers Orchestra tatt for mange år siden under Kongsberg Jazzfestival. Når det gjelder bedriftsfoto er jeg nok veldig glad i å utforske mulighetene rundt bruk av blits. Bruk av kunstig lys fungerer som en døråpner for mange kreative og spennende muligheter.»
 
Se et utdrag av bilder tatt av Thomas:

Sondre Eriksen

Sondre, med over 10 års erfaring som fotograf, har utforsket verden gjennom sitt unike perspektiv som bedrifts-, sports- og naturfotograf. Han har arbeidet med flere internasjonale kunder og har bygget opp en imponerende følgerbase, med over 1,2 millioner dedikerte følgere via sin private Instagramkonto /itseriksen.

«Min evne til å tenke kreativt og være på rett sted for å fange unike øyeblikk ble verdsatt av skiskytingsstjerner som Martin Fourcade og Dorothea Wierer, som foretrakk mine bilder over internasjonale byråer.»
 

Se et utdrag av bilder tatt av Sondre: 

Monja Persen

Jeg er Monja Persen, markedsfører med en interesse for fotografi som går helt tilbake til barndommen. Gjennom objektivet prøver jeg å fange forskjellige øyeblikk – gjerne de øyeblikkene man ikke umiddelbart tenker det er viktig å fotografere. Jeg ønsker i minst mulig grad å forstyrre det som skjer rundt meg, men heller avfotografere det som skjer der og da.

«Jeg liker å fotografere alt fra mennesker til stilleben, miljøer og interiør, og jeg prøver alltid å finne og formidle historiene som ligger rett framfor meg.»
 
Se et utdrag av bilder tatt av Monja:

Katrine A.L. Heiberg

Katrine har lang erfaring som fotograf og innholdsskaper, både i tiden hos Akari, men også fra tidligere hvor hun har jobbet som journalist.

Bildene Katrine tar er et bredt mangfold fra alle mulige bransjer, bedrifter, mennesker og produkter. Det er dette mangfoldet og variasjonen hun elsker ved å ta bilder

«Det beste med foto er å få fange de unike øyeblikkene.»
 
Se et utdrag av bildene tatt av Katrine:

Vilde C. Skildrud

Vilde kommer rett fra det internasjonale firmaet Otovo, hvor hun har jobbet som Content Manager. Der har hun i nesten tre år brukt tiden på å markedsføre solceller til privatboliger.

«Jeg syns det er utrolig spennende å kunne få hjelpe små og mellomstore bedrifter med vekst, og i tillegg får jeg jobbe med min lidenskap i min favorittby.»

 
Se et utdrag av bilder tatt av Vilde:

Tormod Sunde Vinje

Her kommer en kort tekst om . Litt lenger enn en linje for å fylle på litt. Gjerne stå litt om hvor lenge  har holdt på, om husker sitt beste bilde, eller noen spesielle opplevelser knyttet til foto. 
Se et utdrag av bilder tatt av 

Vil du komme i gang, bestille nye bilder?

Sender du inn skjema, tar en av oss fotografer kontakt med deg. Du kan også kontakt oss direkte, se ansattoversikt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Alle priser er eks. mva.