Mottok 31 unike søkere til to stillinger på Notodden: – Viser at vi har truffet riktig

Akari lyste ut to stillinger som innholdsprodusent på Notodden. Til sammen kom det inn hele 31 søkere.

– Vi er kjempefornøyde med å ha fått inn så mange gode og kvalifiserte søkere, sier Tone Marit Tesdal, Rådgiver og lokasjonsleder for Akari Notodden

Stillingen ble lyst ut via hjemmesiden akari.no og uten annonsering på finn.no

– Teksten i stillingsannonsen er skreddersydd for å treffe akkurat de vi ønsker å ha med på laget, forklarer Tone Marit Tesdal, på Notodden.

Spesialtilpasset stillingsannonse

Hun har god erfaring med spesialtilpassede stillingsannonser.

– Ved å spesifisere akkurat hva vi leter etter i stillingsteksten, ser vi veldig enkelt hvem som faktisk har satt seg inn i stillingen og lest teksten, og hvem som eventuelt bare søker for å søke, forklarer Tone Marit.

Synes du egen stillingsannonse er tam og kjedelig?

Har du og din bedrift allerede startet på en stillingsutlysning, men sliter med de gode vendingene og beskrivelsen av hvem du som arbeidsgiver er?

Synes du de fleste stillingsannonser er like og kanskje litt … kjedelige? Havner du i samme skrivefellen selv? Bedriften og arbeidskulturen kommer dårlig frem i teksten.

Stillingsannonser inneholder ofte lange kravlister. Overbrukte ord, som gir liten mening, er en gjenganger. Du skriver bare det alle andre gjør, uten å trekke frem det unike med din bedrift.

Få heller konkret frem hva dere kan tilby, og sette søkeren din i fokus. Vi hjelper deg gjerne med å spisse og krydre stillingsannonsen. Våre kunder som har gjort dette, forteller om økt kvalitet i søkebunken. Endelig har dem fått søkerne de så etter. Søkerne sier også at stillingsannonsen traff dem.   

En av de som har valgt å benytte seg av stillingsannonse fra Akari, er Flesberg kommune i Numedal. Da de først lyste ut stillingen som kommunepsykolog og kommunalsjef, fikk de ingen søkere. De prøvde den tradisjonelle veien, men det fungerte ikke. De tok grep, og valgte Akari til å lage en stillingsannonse litt utenom det vanlige i form av video. Noe som ga gode resultater.  

Stillingsannonsen fikk mye oppmerksomhet og ble blant annet fanget opp av NRK.

https://akari.no/stillingskampanje-ble-en-kjempesuksess/

Tone Marits beste tips til en god stillingsannonse

Les Tone Marits beste tips for en god stillingsannonse her:

  • Bruk foto i annonsen
  • Få tydelig frem hvem dere er
  • Fortell konkret hva du kan tilby arbeidssøker
  • Gi mer plass til hva dere tilbyr, enn deres krav til søker
  • Vær tydelig, hva, eller hvem ser dere etter?
https://akari.no/dette-er-tone-marits-drom-for-smb-bedrifter-og-steder-i-regionen/

Hva gjør egentlig Akari?

Spisskompetansen vår er å hjelpe kommuner og de små- og mellomstore bedriftene med synlighet og oppmerksomhet. Mange av kundene har ingen egen markedsavdeling eller markedssjef, derfor velger de Akari.

Med oss får du hjelp til planlegging, produksjon, foto, video, Google analyser, publisering. Akari gir deg økt synlighet, slik at du når dine kunder på en god måte.  

Akari er et markedsføringsbyrå med kontorer i Kongsberg, Notodden, Numedal, Hønefoss og Rjukan. For våre kunder er Akari en leverandør som håndterer markedsaktiviteter; alt fra idé og planlegging, til koordinering og produksjon av film, foto, grafisk design, tekst og nettsider.

Kan vi hjelpe deg? Klikk her!

https://akari.no/stillingsutlysning-for-deg-som-har-litt-fra-for/