ElektroTjenester AS

Ny nettside og bedre synlighet i sosiale medier

Periode:
September 2020 – Januar 2021

ElektroTjenester AS trengte en oppfriskning av sin nettside og medieprofil da de tok kontakt med Akari. De ønkset å skille seg ut fra konkurrenene med en informativ og brukervennlig nettside og være mer tilgjenglie for kundene sine.

Bakgrunn

ElektroTjenester AS leverer alt av elektrisk utstyr og materiell. De utfører de fleste oppdrag innen elektrikerarbeid, tele- og datainstallasjoner, prosjekteringsoppgaver, samt internkontroll og holder til i Lier. Da de kom til Akari i september 2020, ønsket de hjelp til å skape en unik og annerledes nettside som kunne skille dem fra konkurrentene. Målet var å skape gode brukeropplevelser på nett, gjøre seg synlige for sine eksisterende og nye kunder, samt få frem den unike kompetansen bedriften innehar.

Løsning

Valget falt på en nettside med god kombinasjon av det visuelle og det informative. Vi ville forsterke bedriftens profil, og ta igjen farger og fonter på en måte som viser profesjonalitet, seriøsitet og kompetanse. En helt ny bildebank ble opprettet, og sidenavigeringen ble satt opp med tanke på å kunne møte kundenes behov. Resultatet ble en delikat og ren nettside som gjenspeiler bedriftens misjon.

Se neste case

Ny visuell identitet for Rollag Kommune