Hekta på… samarbeid

God alene best sammen

Vi vet at samarbeid er nøkkelen til suksess. Det gjelder kundene våre, internt blant kollegaer og eksternt med andre selskaper. Samarbeidspartnere av Akari er bedrifter vi jobber ekstra tett med, for å få til enda mer for kundene våre. 

Også er jo en av verdiene våre Nærhet. Da er det ekstra viktig for oss å finne gode samarbeidspartnere i de regionene vi er representert. Bli kjent med de her!

Ditt neste eventyr venter med BRAVE som eventbyrå.

BRAVE skaper eventyrlige aktivitetskonsepter og reiseprogram som kombinerer storslått natur, historie og kultur. BRAVE er en del av Søstrene Storaas konsernet og har over 30 års erfaring med å lage eventyrlige opplevelser som knytter mennesker sammen. 

Ta en titt på aktivitetskonseptene som ligger ute. BRAVE skreddersyr også, etter ditt behov, i inn- og utland. 

Besøk de på www.brave.no.

Profileringsmateriell fra GoPromotion

Julegaver, påskegaver, jakker, sekker, kopper…

Hos Go Promotion finner du det meste innen profileringsartikler. De er blant annet en fast leverandør av New Wave og har et hav av utstyr. 

 

Lokal leverandør med personlig Service

Erik Syrstad driver Go Promotion og yter en høy grad av service. Det være seg enkeltartikler du ønsker logo på, eller kreative gaveforslag til flere tusen ansatte. Go Promotion jobber også tett med ASVO Kongsberg. 

Ønsker du å vite mer, besøk Erik på www.gopromotion.no.

Kopisenteret gjør din merkevare synlig

Print, storformat, tekstiltrykk, brodering, klistremerker, dekor. Det du ikke finner av tjenester innenfor synlighet hos Kopisenteret, har du sannsynligvis ikke bruk for. 
 
Bjørn Johannessen strekker seg langt for å levere akkurat det du trenger, når du trenger det!
 
Sjekk mulighetene her: https://www.kopisenteret.no/

Arbeidsfellesskap med Birkeland Skaperverksted

Birkeland Skaperverksted er et arbeidsfellesskap for kreative næringer i Notodden og omegn.

Folka bak fellesskapet, fant sammen i januar 2020 og etablerte fellesskapet i kontorer i Bygg 55 i historiske Hydroparken. Arbeidsfellesskapet vokste raskt i antall medlemmer, og et år etter oppstart så de behovet for å utvide. Høsten 2021 flytter de opp en etasje, til nyoppussede lokaler i samme bygg, da sammen med Akari.

Siden har vi samarbeidet tett med Birkeland Skaperverksted, om alt fra egenmarkedsføring til samlinger og felles kunder. 

Ønsker du å vite mer, besøk Birkeland Skaperverksted her!

Lyng Markedsføring bidrar med kurs og rådgivning så du kan gjøre mer selv

Lyng Markedsføring har fokus på spesialisering innen det som heter organisk innhold (den daglige postingen på sosiale medier), og jobber primært med de kundene som ønsker selv å produsere og publisere innhold til sosiale medier eller stå foran kamera.

Ønsker du å lære mer om sosiale medier og hvordan du selv kan bli god med markedsføringen? Da bør du ta kontakt med Else;) 

Dette mener kundene våre

"I en liten organisasjon vil det være vanskelig ha oppdatert kompetanse på markedsføring. Akari var raske til å oppfatte hvem vi i Stiltre var, de er lette å samarbeide med og holder høy kvalitet på leveransene."
Anders Næss
Daglig leder, Stiltre
"Da vi ble kunde av Akari fikk vi tilgang til mennesker med andre synspunkter enn oss selv. Akari har hjulpet oss å bli mer strukturert med markedsføringen, noe vi trenger."
Arnstein Frømyr
Sales Business Developer, Berget AS
"Vi valgte Akari fordi vi hadde lagt merke til at de var aktive og synlige lokalt. Dette ønsket også vi å være. Tidligere hadde vi benyttet aviser og magasiner for å nå ut med vårt budskap, men følte ikke at vi nådde tilstrekkelig frem."
Hans Richard Andersen
Daglig leder, RentX

Så... skulle vi skapt
noe stilig sammen?

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.