En komplett kursplattform, logo og ny profil for

Voici

Periode:
Juni 2021

I en verden som stadig blir mer digital, trenger man nye måter å treffe kundene sine. Da Voici kom til Akari hadde de behov for nytt navn, ny profil og en kursplatform for digitale og nettbaserte sangkurs!

Hva er Voici?

Voici er et helt nyetablert selskap som tilbyr digitale sangtimer og et nettbasert kurs med sangtenikker og veiledning.

Konsept, som er utviklet av Christine Ekeberg, startet som en ide etter å ha lest en artikkel om en kvinne som hadde startet sin online bedrift som coach for foreldre for 1 ½ år siden. “Så hvorfor kan ikke jeg starte en online plattform hvor jeg coacher sangere?” tenkte hun, og dermed var en drøm født. I tillegg så hun behov hos sine egne elever som kom til sangtime om et veiledningsprogram mellom timene. Ofte er dørstokkmila lang når man skal øve alene hjemme og da kan det være motiverende med et ferdig innspilt kurs.

Visuell profil og Kursplatform

Som et helt nytt selskap, var det nødvendig med en ny profil. I dette prosjektet birdo Akari med en komplett profil, bestående av logo, ikoner, farger, fonter og bildemaner. Den nye identiteten ble så implementert inn under arbeidet med oppbygging av kursplatformen – hvor du nå kan booke online timer til sangkurs, eller velge det et komplett nettkurs trinn for trinn.

Se neste case

Ny visuell identitet for Rollag Kommune