Hekta på… å finne de rette folka

Stillingsutlysning

Annonsering Facebook/Google/LinkedIn

Synes du det er vanskelig å få de rette søkerne på stillingene du legger ut? Vurderer du om det er Finn.no eller andre kanaler som er rette plassen å annonsere?
 
Facebook, Google og Linkedin har de siste årene gitt kunder av Akari, som rekrutterer, langt flere søkere, samtidig som det er god markedsføring for deg som annonserer.
 
Har du stillingsutlysningen og noen bilder fra før? Da kan vi hjelpe deg å få annonsene ut, sånn at du får søkere. Vi annonserer stillingen din i inntil 30 dager på Facebook. Ønsker du enda bedre rekkevidde, kan du legge til Google og/eller LinkedIn i tillegg. Som en bonus, kan vi vise deg hvordan du får lagt ut stillingen gratis på arbeidsplassen.no.
Pris: 10.000,-
Har du flere stillinger som du skal lyse ut? Eller ønsker at vi skal publisere for deg? Ta kontakt med oss og be om pris.

Dette trenger vi av deg:

  • Vi får tilsendt link til der hvor vi skal sende søkere for å se stillingen
  • Vi får tilsendt 1-8 relevante bilder som kan brukes i annonsene
  • Vi får oversikt over målgruppen (Geografi, ønskede interesser og utdanning

Forutsetninger for pris:

  • 1 korrektur på annonsene.
  • Kunden har valgt mediekanal og annonsekonto opprettet fra før.

Tidligere prosjekter

Stillingskampanjen som havnet i NRK

Flesberg kommune trengte hjelp til rekruttering i kommunen. Stillingene hadde vært ute i flere runder i tradisjonelle kanaler, uten resultater. Vi gikk rett i tenkeboksen for å finne ut hva vi kunne gjøre for å hjelpe de med å få søkere. Resultatet av kampanjen gikk over all forventning.

Rekruttering av lærlinger for K-tech

I tillegg til at K-tech selv har vært veldig synlig ute hos skoler og på andre arenaer hvor elever er tilstede, har vi i Akari sørget for digital tilstedeværelse i de kanaler som har vært aktuelle.

De siste årene har det vært annonsert på Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, TikTok, Youtube og Finn.no.

Trenger du hjelp med en spennende og engasjerende stillingsutlysning?

Når du fyller ut skjema under, vil vi ta kontakt med deg for å avtale en kort innledende samtale, og for å avklare veien videre

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Alle priser er eks. mva.