List deg inn med

Stiltre inspirasjonsmagasin

Periode:
Okt 2018

Vi har produsert et inspirasjonsmagasin for Stiltre. I magasinet viser vi produktene til Stiltre fra hjemmet til flere av kundene.

Bakgrunn

Enten du skal bygge et nytt hus, renovere et gammelt, eller bare pusse opp et rom, ønsker Stiltre å hjelpe deg med å skape hjemmet du drømmer om. De brenner for å møte ditt behov, slik at du og din familie får boligen dere alltid har ønsket.

Stiltre kom til oss høsten 2017 med et ønske om å vise frem produktene. Stiltre var tydelig på at de skiller seg ut ifra mengden, med kvalitet, spesialproduksjon og stilene de representerer.

De ønsket å nå ut til kundene som var opptatt av det lille ekstra til hjemmet sitt.

Løsning

Tradisjon tro, er håndverker et mannsdominert felt, mens det ofte er kvinnen som velger hvordan detaljene og interiøret skal se ut. Vi valgte å tilnærme oss den mer feminine siden i dette magasinet, hvor vi skal inspirere og få kunden til å se mulighetene de mange stilartene har.

I dette inspirasjonsmagasinet har vi gleden av å presentere flotte eiendommer med gjennomgående stil og design. Vi har virkelig fått spillerom i det som er et gjennomført magasin fra idé, til design, tekst og foto.

I tillegg til magasinet, har vi produsert to referansefilmer, en rekke artikler og en fotoserie som benyttes i digitale medier.

Se neste case

Ny visuell identitet for Rollag Kommune