Takk for tilliten Numedal! – Nå søker vi deg som brenner for filmproduksjon

Vi er overveldet av den positive mottakelsen Numedal har vist oss i Akari. August 2022 tok vi sats og etablerte Akari Numedal med mål om 2 ansatte ila 2023. Etter knappe 3 måneder ut i året søker vi kollega nummer 3!

For under et halvt år siden kunne vi skrive om Monja, som tok spranget fra læreryrket da hun realiserte drømmen om å leve av å ta bilder og skrive tekster.

Les om Monja Persen her!

Monja Persen, innholdsprodusent i Akari Numedal (t.v) og Torun Thorson Kolstad, rådgiver i Akari Numedal.

Samtidig kunne vi tidligere i år, ønske Torun Thorson Kolstad velkommen til Rådgiver for Akari Numedal. Torun er godt kjent i Numedal, spesielt Nore og Uvdal.

Bli en del av Akarifamilien

Du velger å jobbe i Akari fordi du elsker å arbeide med faget ditt, samtidig som du setter pris på fritid med venner, familie og kolleger. Du vil jobbe i Akari fordi du ønsker å være med på å bygge opp Norges beste markedsbyrå for de lokale selskapene.

Hos oss møter du kolleger i alderen 22 til 46 år, og med helt forskjellige bakgrunner. Det er akkurat det som gjør Akari så unik. Fjellsprenger, lærer, kokk, medieviter, visuell kommunikatør og fotograf er noen av bakgrunnene du finner her. Også har Camilla fire katter med over 100.000 følgere på Instagram :D

Bli litt bedre kjent med de nye kollegene dine her!

Lyst til å jobbe med filmproduksjon i Numedal?

Nå søker vi altså etter en ny kollega i Numedal, og ønsker deg som brenner litt ekstra for filmproduksjon, spesielt til sosiale medier.

I rollen som innholdsprodusent blir du en del av et kreativt team som hele tiden jobber med å produsere lokalt innhold i form av film, foto og tekst. Sammen med rådgiver og andre i markedsteamet vil du jobbe med faste kunder mot deres mål.

I dag er du brennende engasjert i å ta gode bilder og skape innhold som engasjerer i digitale kanaler. Du har relevant erfaring med kundekontakt, er kreativ, nysgjerrig, utadvendt og interessert i å utvikle deg selv og kolleger.

Les mer om stillingen og søk her!

Se litt hvordan hverdagen hos Akari er og noe av det vi har produsert.


h