Ny hjemmeside

En hjemmeside er i mange tilfeller kjernen i all markedsføring.

En oppgradert og moderne hjemmeside gir mye gratis markedsføring fra søkemotorer, spesielt hvis hjemmesiden er oppdatert og inneholder god informasjon kundene ser etter.

Vi utvikler websider fra 10.000,- eks. mva. Se mer på produktoversikten.

Oppgradere eksisterende hjemmeside

Har du en hjemmeside, men ønsker en oppgradering av design, funksjon og/eller innhold, kan vi bidra med hele prosessen.

Har du en WordPress site allerede, kan det være mindre endringer som skal til for å få et nytt utseende, eller nye funksjoner. Ta kontakt med oss, så finner vi fort ut av hva du har i dag.

Se flere av arbeidene vi har utført her!

WordPress

Vi bygger alle hjemmesider i WordPress og har lang erfaring med denne publiseringsplattformen.

I gjennomsnitt, utvikler vi 10 nye websider hvert år, og har siden oppstarten i 2013 utviklet over 100 nye nettsider og nettbutikker.

I tillegg til å utvikle og designe nettsider, leverer vi også innhold til store deler av kundeproteføljen vår. Det inkluderer foto, film, artikler, oppdateringer av innhold og markedsføring.

Madeleine Buttedal Stedøy
Visuell kommunikatør i Akari

Domene, hosting og oppdateringer

En hjemmeside trenger både et domene, en webplass (webhotell) og jevnlig «pleie» med backups, virus- og spamfiltrering, oppdatering av systemer og innhold.

De fleste hjemmesider vi utvikler, inngår vi også en drifts- og supportavtale med. Det betyr av vi tar ansvar for alt som har med systemene rundt hjemmesiden, inkludert backup, support og nødvendige systemoppdateringer med lisensieringer.

Det gir kundene våre tryggheten om at hjemmesiden alltid er ivaretatt, og man slipper uforutsette kostnader ved nedetid, hackerangrep, uoppdaterte lisenser og miste av data.

Les mer om våre hostingløsninger her! 

Få hjelp til en hjemmeside

Vi tar gjerne en prat. Enten det er tips rundt hjemmesiden din, eller ønske om et møte for å se mer på behovet.

    Jeg samtykker at innsendte skjemaopplysningene lagres på Akari.no sin server og Akari sine datalagringssystemer, og at jeg til en hver tid kan kontakte Akari for å få disse slettet. Les mer om personvern her!
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.