Komplett markedsansvar for

Kopisenteret Kongsberg

Periode:
mars 2019 til dags dato

Markedsføring med hovedvekt på innhold og annonsering i digitale kanaler gav omsetningsrekord.

Bakgrunn

Kopisenteret Kongsberg er et trykkeri i Kongsberg, som leverer tjenester til små og store bedrifter i Kongsberg og omegn. De hadde et mål om å øke antall henvendelser via kontaktskjemaet på nettsidene sine, og ønsket at vi i Akari skulle ta ansvaret for å få til dette.

Løsning

For å nå målet om flere henvendelser via kontaktskjemaet på Kopisenterets nettsider var det viktig å trekke trafikk til nettsidene. På veien til å nå målet fant vi det også nødvendig å forbedre brukeropplevelsen på landingssidene. Det ble derfor tatt nye bilder, og gjort forbedringer på landingssidene for de ulike tjenestene.

Det er mange søker etter Kopisenterets tjenester på Google, og det var derfor hensiktsmessig å sette opp søkeordsannonsering i Google Ads for disse tjenestene. En stor andel av konverteringene kommer nettopp herfra.

Videre har annonsering på Facebook og Instagram vist seg å være effektivt for å øke trafikken til nettstedet, å øke synligheten og å øke antall henvendelser. På Facebook har vi også kjørt retargetingannonser, rettet mot de som allerede har besøkt kopisenteret.no, for å minne de på hva Kopisenteret kan tilby av tjenester.

Markedsføringsløpet vi har kjørt for Kopisenteret Kongsberg har ført til at målet om flere henvendelser via nettsiden ble nådd. Bedriften har også hatt omsetningsrekord dette året.

Be om et møte eller tilbud

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Se neste case

Ny visuell identitet for Rollag Kommune