Andreas Storaas-Barsnes blir en del av Akari-familien

Vi ønsker Andreas Storaas-Barsnes velkommen til Akari-familien. Andreas er for mange kjent som en av gründerne bak e-sportsenteret King of the Hill i Kongsberg.

I Akari opplever vi at bedrifter har et enda større behov for digitale markedsføringstjenester og gode websider, nå som vi mer enn noen gang er digitale. Derfor styrker vi Akari-familien med Andreas, som rådgiver og salgs- og markedsressurs. Dette kommer i tillegg til den kommende ansettelsen av en ny kommunikasjonsrådgiver for våre kunder i blant annet Notodden.

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Akari på flere områder så langt, blant annet via King of the Hill. Akari har bistått oss med tjenester innen grafisk design, web og markedsføring. Nå ser jeg frem til å bli enda mer kjent med folka, tjenestene og spesielt eksisterende og nye kunder. Det som motiverer meg mye, er å kunne få bidra til at andre bedrifter oppnår vekst og utvikling ved hjelp av kompetansen i Akari.

Andreas Storaas-Barsnes, rådgiver i Akari

Andreas har solid erfaring fra salg, rådgivning og markedsføring. Han har også vært med i oppbyggingen av blant annet myRent.

I Akari har vi de siste årene jobbet med å sette formen og å stake ut veien videre. Det at Andreas kom på banen nå, passer helt perfekt inn i den reisen vi er på vei inn i. Han skal jobbe proaktivt mot nye markeder og kunder i Kongsberg, Notodden og omegn, og kommer til å jobbe tett med blant annet Geir, som har vært en del av Akari helt siden oppstarten i 2015, med å etablere flere byråkunder.

Byråavtale hos Akari

I dag har vi i Akari et byråsamarbeid med flere titalls kunder i Kongsberg, Notodden og omegn. Byråavtalen passer bra for de bedriftene som ikke har kapasitet eller kunnskap til å håndtere alt innen markedsføring og som ønsker en mer strukturert og tydelig annonsering.


Byråavtaler passer perfekt for bedrifter som har ikke har tid eller ressurser til selv å holde i all markedsføringen. Kunder som inngår byråavtale har gjerne et markedsbudsjett fra 50 000 kr og oppover pr. år.

Geir Bakka, rådgiver i Akari


Ønsker bedriften din å bli mer synlig i digitale kanaler?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere, så følger vi opp med et uforpliktende avklaringsmøte, for å se om vi kan bidra til å dekke dine behov.

Vi søker flere kolleger

Kjenner du noen som er superengasjert i kommunikasjon og kan passe inn i Akari-familien? Be de sjekke ut denne da vel: Vi søker kommunikasjonsrådgiver