Bedriftsarrangementer og markedsføring fra Brave og Akari

Når du ser tilbake på det siste året, kjenner du deg sikkert igjen i at sosialt samvær med kolleger har vært fraværende. Sosialisering og fellesskap er uhyre viktig for å bygge en god bedriftskultur og igjen skape attraktive arbeidsplasser og konkurransedyktige bedrifter.

Vi i Akari er veldig opptatt av å være aktive, gjøre noe annet enn det vi gjør til vanlig og komme oss ut. Sosialisering og aktiviteter sto i bestillingen da Brave tidligere i år arrangerte aking for Akari-ansatte på Fagerfjell Skisenter.

Se video her:

https://www.youtube.com/watch?v=ULSGq5qRLMU

Et samarbeid som skaper lokale ringvirkninger

Samarbeidet mellom Brave og Akari startet i 2020.

– BRAVE skulle gjennom en fullstendig re-branding og Akari skilte seg ut som en lokal leverandør, med et stort nettverk og god kompetanse innen grafisk design og webutvikling. Samtidig var de raske til å komme i gang, sier Henriette Storaas-Barsnes, daglig leder i Brave AS.

Lokalt nettverk utrolig viktig i et samarbeid

– I Brave og Søstrene Storaas-konsernet har vi over mange år bygget opp et stort nettverk, både internasjonalt, nasjonalt og lokalt. Vi så nå under pandemien at det lokale nettverket ble de viktigste støttespillerne våre, for å komme oss igjennom og utvikle nye løsninger. Blant annet ble lokale leverandører viktig, det å stå sammen og utvikle gode løsninger i fellesskap og å videreutvikle nettverk, fortsetter Henriette.

Min anbefaling til andre som skal i gang med ny nettside og/eller profil

– Vær tydelig tidlig i prosessen med hva du ønsker å få ut av det og hvilke budsjetter du har. Det handler ikke om å få den beste prisen, men den beste løsningen, og når Akari fikk presentert ønske og budsjett tidlig, kunne de finne gode løsninger som passet oss.

– Det handler også mye om å bli kjent med hverandre og hvordan man jobber i forskjellige prosesser. Vær derfor tydelig i hva du forventer og la leverandøren få spillerom. Det er de som sitter med fagkompetansen, avslutter Henriette.

Se den nye nettsiden til Brave her!

Så, hvem er egentlig Brave?

BRAVE skaper eventyrlige aktivitetskonsepter og reiseprogram som kombinerer storslått natur, historie og kultur. BRAVE er en del av Søstrene Storaas-konsernet og har mer enn 30 års erfaring med å lage eventyrlige opplevelser som knytter mennesker sammen.

Sommeravslutning for bedrifter i Kongsberg og omegn

Akkurat nå har BRAVE et sommeravslutningskonsept, for bedrifter som ønsker å koble av og samles litt før ferien. Les mer om konseptet her!

Her vil det også dukke opp nye, spennende konsepter fortløpende, så hold øynene åpne! Vi skreddersyr også, etter ditt behov, i inn- og utland. Ta kontakt med BRAVE for en kreativ prat.