Et fantastisk år for Akari AS

Filmproduksjon har blitt et av Akaris aller viktigste satsingsområder. I løpet av 2016 har vi produsert rundt 100 filmer innenfor områdene reklame, opplæring, dokumentasjon og underholdning.

Akari AS, reklamebyrået som eier og driver nettmagasinet 3600.no, har hatt et fantastisk 2016. Siden starten 1. september 2015, har Akari opplevd en formidabel vekst, og i løpet av samme periode har Akari samarbeidet med over 200 kunder.

Les også: En utfordring vi sent glemmer!

Video har blitt veldig viktig i dagens mediebilde. Visste du for eksempel at video står for godt over halvparten av all internett-trafikk? Og at ca. halvparten av all konsum av video skjer på mobile plattformer? Disse tallene endrer seg rakst, og viser at video blir viktigere for hver dag som går. Derfor jobber vi i Akari kontinuerlig med å tilpasse oss de medievanene som til en hver tid er gjeldene.

Reklamefilm for Kongsberg Musikkteater

Kongsberg Musikkteater er en hovedscene for musikk, dans og teater med 600 sitteplasser i amfi. Kunden ga Akari stort spillerom til å lage en film som viser frem Musikkteateret på en fin måte og valget ble på Maria Rønnestad Sjøtun som på en vakker måte viser salens muligheter.

Team Kangaroos
Gutta fra Team Kangaroos dunker løs i den gamle smeltehytta i Saggrenda. Bruk av lys og røykmaskiner i historiske omgivelser gir en fin stemning.

Reklamefilm for Volvo V40
BilSpiten AS ønsket å vise frem nye Volvo V40, en bil designet for livet i byen. Bli med en tur i Kongsberg en grytidlig mai-morgen.

Reklamefilm for Toyota Hilux
Toyota Norge ville vise frem den nye Hiluxen. Så Akari tok med seg en av stuntsjåførene fra Burning-filmene for å lage denne tøffe filmen. Opptakene er gjort på Helgelandsmoen.

Timelapse fra Kongsberg.
Bruk av timelapse-video gir en egen stemning. Her er noen fine bilder fra området rundt Kongsberg kirke.

Dykkertjenesten i Kongsberg
Dykkertjenesten og nødetatene er viktige! Videoen Akari lagde for Kongsberg brann og redning er hittil sett av over 89.000.

Reklamefilm for Funnemark Kongsberg
Akari tok med seg flere grombiler fra Toyota til vakre Hardanger i mai. Blant annet for å teste hestekreftene til Toyota GT86 – en fantastisk morsom sportsbil – på smale vestlandsveier – med blomstring langs Hardangerfjorden.

Historisk film for bilSpiten
bilSpiten har lange tradisjoner som bilforhandler på Kongsberg. Akaris oppgave var å forsøke å gjenskape noe av historien og overgangen til det moderne.

Se Akaris filmer på Vimeo
Se Akaris filmer på Youtube