Hekta på… markedsføring

Fotodag for bedrifter 28. mai på Notodden

Vi har opplevd at flere bedrifter har problemer med å finne tid til både planlegging og gjennomføring av fotografering. Flere mangler portrettbilder og miljøbilder av ansatte for nettside, sosiale medier, annonser, rekruttering og andre markedsføringstiltak. 

Vi vil derfor gjennomføre en fotodag her hos oss, for å gjøre det enkelt for mindre bedrifter å få nye portrettbilder, i tillegg til miljøbilder av alle ansatte opptil 7 personer.

Her har bedrifter mulighet til å booke tid med oss, tirsdag den 28. mai mellom 08:30 og 17:30. Fotograferingen vil ta mellom 1,5 og 2 timer. 

 

Er dere flere enn 7 personer i firmaet? Ta kontakt med oss på e-post så finner vi selvfølgelig en tid til dere også. E-post: vilde@akari.no.

Pris på fotopakke inkludert planlegging, portrettfoto, miljøbilder og redigering: 6.900,- (For inntil 7 personer).

 

HVORDAN FUNGERER DETTE?

  • Under denne teksten vil du finne en kalender der du kan booke tid. Klikk på den blå teksten «Gå til den neste tilgjengelige datoen» for å raskt finne tidene du kan booke. 
  • Etter du har skrevet inn din informasjon og booket tid, vil du få bekreftelse på e-post, og du vil motta en påminnelse dagen før fotografering. 
  • På fotodagen ønsker vi at dere møter 5 minutter før avtalt tidspunkt. Oppmøtested er på Birkeland Skaperverksted. Dette er i bygg 55 i Hydroparken. Det grå bygget med klokketårn ved siden av Stasjonen Kafé. 
  • Vi vil starte med portrettfoto av alle ansatte, og deretter flytter vi oss ut til Hydroparken for miljøbilder og gruppebilder. 
  • Etter redigeringsarbeidet, vil dere motta en flott bukett bilder som kan brukes til både nettside, sosiale medier, annonser, plakater, og andre markedsføringstiltak. 
  • PS: det er bindende påmelding da vi ønsker forutsigbarhet, og på grunn av planleggingstiden vi legger inn.