GKN og Karsten Warholm + Akari = Rekruttering

Akari er stolt av å kunngjøre sitt nyeste prosjekt hvor vi har knyttet sammen to giganter gjennom fantastisk lokalt samarbeid; GKN Aerospace Norway AS og Karsten Warholm.

Akari er stolt av å kunngjøre sitt nyeste prosjekt hvor vi har knyttet sammen to giganter gjennom fantastisk lokalt samarbeid; GKN Aerospace Norway AS og Karsten Warholm.

Karsten Warholm som ambassadør

Karsten Warholm har nettopp signert en samarbeidsavtale med GKN Aerospace Norway AS. I dette samspillet skal Warholm være ambassadør for selskapets bærekraftstrategi og den videre utviklingen av deres satsing på 3D-teknologi. Målet er å tiltrekke seg talentfulle arbeidstakere som er klare til å bidra til bærekraftige løsninger for fremtiden.

Om GKN Aerospace

Verdensrekordholderen og den nybakte gullvinneren fra EM i Roma på 400 meter hekk skal bidra til å sette bærekraft og innovasjon på dagsorden for GKN Aerospace og flyindustrien. Dette gjelder ikke minst rundt GKNs videre utvikling, som fokuserer på 3D-printing av bærekraftige flydeler.

GKN Aerospace er et globalt selskap innen luftfartsindustrien med over 16 000 ansatte og har produksjon i mange land rundt omkring i verden. GKNs produkter innen flystrukturer, motorer og drivstoffsystemer er til stede i 99,8% av 100 000 daglige flyvninger. Hver dag jobber selskapets ansatte med å få fly til å fly lengre, raskere og grønnere – samt levere produkter i verdensklasse, med ekstreme krav til presisjon og nøyaktighet.

Lokale samarbeid gir unike fordeler  

«Vi i Akari takker for tilliten fra GKN Aerospace, som bruker lokale bedrifter og sørger for at vi kan utvikle oss gjennom spennende oppdrag og samarbeid. Det har vært skikkelig kult og spennende å bidra til å koble sammen disse to store profilene.»

Et lokalt samarbeid som dette kan gi unike resultater, mye grunnet lokal tilhørighet og kjennskap til behovene til bedriftene.

Geir Bakka, markedsrådgiver i Akari

Vi ser frem til å se den positive påvirkningen Karsten Warholm vil ha som ambassadør for GKN, og vi er spente på de neste kapitlene i dette spennende prosjektet.

Lyst til å ta en prat?

Fyll ut skjemaet, så tar en av våre rådgivere kontakt med deg.

"*" obligatorisk felt

Navn*
Personvern*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.