Google My Business – Få bedriften synlig lokalt

I denne artikkelen vil vi dele våre beste tips og triks for å få bedriften synlig lokalt, ved å optimalisere din Google My Business-profil og rangere høyt i Google-søk.

Google My Business er en gratis tjeneste som tilbys av Google. Den gir lokale bedriftseiere muligheten til å administrere sin bedriftsinformasjon på tvers av flere Google-plattformer, inkludert Google Søk og Google Maps.

Ved å registrere og verifisere din bedrift på Google My Business kan du hjelpe potensielle kunder med å finne deg raskere, og gi dem all den informasjonen de trenger for å ta en beslutning om å besøke deg/handle av deg.

Så hvordan kan du optimalisere din Google My Business-profil for å rangere høyt i Google-søk?

Her er noen av våre beste tips

  • Legg til nøkkelord i din profilbeskrivelse og kategorier. Tenk på hvilke ord og setninger kundene dine kan søke etter når de prøver å finne en bedrift som din. Sørg for at disse ordene er inkludert i beskrivelsen av din bedrift og i kategoriene du velger.
  • Sørg for at din profil er fullstendig. Legg til all nødvendig informasjon som navn, adresse, telefonnummer og åpningstider. Ikke glem å legge til bilder av din bedrift også – dette kan hjelpe deg med å skille deg ut fra konkurrentene.
  • Oppdater din profil jevnlig med oppdateringer og spesialtilbud. Dette kan hjelpe deg med å engasjere dine følgere og tiltrekke nye kunder.
  • Få positive anmeldelser. Anmeldelser er viktig for Google-rangeringer, så oppfordre dine kunder til å legge igjen positive anmeldelser på din Google My Business-profil.
  • Svar på anmeldelser. Vis dine kunder at du bryr deg ved å svare på både positive og negative anmeldelser. Dette kan hjelpe deg med å bygge tillit og vise at du tar kundeservice seriøst.
  • Optimaliser for lokalt søk. Bruk lokale søkeord og inkluder din by eller ditt nabolag i beskrivelsen av din bedrift.
  • Bruk Google Analytics for å spore trafikk og engasjement på din profil. Dette kan hjelpe deg med å forstå hvordan kundene finner og engasjerer seg med din bedrift på nettet.
Se Akari sin oppføring på Google

Hjelp til å få bedriften synlig lokalt

Som et lokalt reklamebyrå er vi her for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din Google My Business-profil. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre din lokale tilstedeværelse på nettet og rangere høyt i Google-søk.

Kom i kontakt

Be om et møte eller tilbud

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hopp rett ned til innholdet