Grepene vi gjorde i 2019 har gitt kjemperesultater, på tross av koronapandemien.

Påtroppende styreleder i Akari, Rune Slåttland, er sikker på at «Akarimodellen» har vært helt avgjørende når Akari nå leverer sitt beste år siden oppstarten i 2015.

Da Norge stengte ned i mars, ble alt umiddelbart veldig stille. Det ble færre e-poster, færre telefoner og generelt lite aktivitet fra kundene våre. Men så kom maskineriet sakte, men sikkert i gang igjen. Gjennom andre halvdel av 2020 har vi hatt stor aktivitet hos eksisterende kunder, og vi har opplevd en økning i antall nye kunder og prosjekter.

Skryt skryt!

Noen bilder fra prosjekter og kundecaser vi har levert i løpet av 2020. Er du nysgjerrig på mer av det vi har gjort, kan du sjekke ut skrytesiden vår her!

Hvorfor velger kundene Akari?

Vi har reflektert en del over hvorfor vi har opplevd en så stor pågang og etterspørsel for tjenestene våre. Vår konklusjon er at flere bedrifter har økende fokus på digitalisering, og mye av dette handler om markedsføring, salg og kundereiser – akkurat det vi leverer i Akari. Det finnes en rekke leverandører på disse områdene, men vi i Akari skiller oss ut med den lokale tilstedeværelsen og det å komme raskt i gang uten at kundene må gjennom tunge og lange prosesser.

Vi får tilbakemelding fra våre kunder på at vi forstår forretningsmodellene og kulturen deres, i større grad enn hva de har erfart med lignende leverandører tidligere. Akarimodellen gir en trygghet og relasjon som de ikke føler de får hos andre.

«Vi har en kultur og modell i Akari som er ulikt det andre i bransjen gjør. Det gir en økt merverdi til kundene våre, i form av resultater, relasjon og kundeforståelse»

Simen Jahnsen Ljøterud, daglig leder for Akari

Vi vokser og trenger minst 2 nye kolleger neste år!

I Januar 2021 kommer vi til å lyse ut to nye stillinger, Utvikler og Innholdsprodusent, for avdelingen vår på Kongsberg.
Kan du sjekke av på punktene under, så send oss gjerne en mail med interesse allerede nå!

Utvikler

  • Jeg kan snakke CSS3, HTML5, PHP, JS, jQuery og JSON
  • Jeg har god kunnskap om wordpress
  • Jeg er oppdatert på trender
  • Jeg er motivert for å gi gass, i et selskap i sterk vekst og med store ambisjoner

Innholdsprodusent

  • Jeg kan lete frem og skrive gode historier
  • Jeg har øye for foto og er en allsidig fotograf
  • Jeg kan lage enkle videoproduksjoner
  • Jeg har erfaring fra Adobe sine verktøy
  • Jeg er oppdatert på trender
  • Jeg er selvgående og motivert for å gi gass, i et selskap i sterk vekst og med store ambisjoner

En tydelig vekststrategi, fordi dette er fremtida

Samtidig som pandemien har herjet, har vi levert resultater og prosjekter for kundene våre i Kongsberg, Notodden og omegn. I høst har vi brukt tid på strategien, og fått med oss Rune Slåttland som ny styreleder, for å sikre at vi når de vekstmålene som er satt.

Riktig kompetanse for vekstambisjonene

Rune har mer enn 20 års erfaring innen salg og forretningsutvikling, som han tar med seg inn i den nye rollen som styreleder for Akari AS. Under denne tiden har han hatt gleden av å hjelpe utallige selskaper i alle størrelser med å nå sine resulterer via kompetanseheving, bevisstgjøring, endring og samhandling. I det daglige er Rune leder for Bedriftsplassen AS, ett fullsortiment konsulentselskap med fokus på små og mellomstore bedrifter. Les mer om Bedriftsplassen AS her!

Ta kontakt hvis du ønsker at vi tar en prat om din bedrift, og hvordan Akarimodellen kan gi bedre resultater for deg!