Hvorfor trenger du en driftsavtale tru?

En driftsavtale gir deg en strukturert tilnærming til vedlikehold og styring av nettstedet ditt. Det høres jammen fancy ut, men det gir deg rett og slett den tryggheten du trenger for at nettstedet ditt skal fungere sikkert, effektivt og optimalt.

For å få litt mer ordentlig greie på dette, har vi tatt en prat med Jim som er webansvarlig / webutvikler i Akari, og en del av vår driftsavdeling. Han kan mye om mangt og ikke minst om alt dette som ikke er så synlig for vanlige brukere av nettsteder. Jim bruker store deler av arbeidsdagen sin på å passe på at alle sider, uavhengig av teknisk løsning, fungerer som de skal. Noen av oppdateringene skjer uten at kundene merker det i det hele tatt. Med Jim på laget så sørger han for at nettsiden din er rask, smidig, og sikker uten at du vet noe om det. Bedre kan det egentlig ikke bli.

Webansvarlig/webutvikler Jim sørger for at alle våre kunders nettsider er trygge gjennom en driftsavtale.

Her er hvorfor Jim mener det er viktig med en driftsavtale:

Du sparer penger på sikt
Selv om det kan virke som en ekstra kostnad, kan en driftsavtale være kostnadseffektiv på lang sikt. Den vil forhindre tapte inntekter på grunn av nedetid, redusere behovet for akutte tekniske intervensjoner og gi generell stabilitet.

Du får frigjort tid
Vi holder alt oppdatert uten at du trenger å tenke på det.

Du får support på telefon og epost
En driftsavtale gir deg tilgang til teknisk support. Hvis det oppstår feil, problemer eller behov for teknisk hjelp, vil Akari bistå raskt og effektivt. Dette igjen, reduserer nedetid og mulige tapte muligheter.

Vi gjør den kjedelige jobben for deg
Med en driftsavtale følger vi med på at nettsiden din opprettholder de nyeste teknologiske standarder, samt lover og regler til enhver tid.

Vi sørger for sikkerhet og oppdateringer
Vi bruker mye tid internt på sikkerhet og sitter med bred kompetanse på dette feltet. I praksis betyr det at nettsiden din er sikker på flere plan (server, programvare og nettside).

Frigjør tid! Vi holder alt oppdatert uten at du i det hele tatt trenger å tenke på det.

Webansvarlig/webutvikler Jim Christian Dale Haukvik

Kenneth i Akari
Mario i Akari

Driftavdelingen i Akari består av Kenneth (leder digital), Jim (webansvarlig/webutvikler) og Mario (driftskonsulent).

Du får oppetidssikring
Akari jobber for å sikre en høy tilgjengelighet for nettstedet ditt. Vi følger med på oppetid og blir varslet om nettsiden går ned. Da jobber vi raskt med å få den opp igjen og alle hjerter kan glede seg!

Vi gir deg daglig backup
Med vår driftsavtale tar vi daglige backups med opp til 90 dagers oppbevaring av tidligere backups. Dette er ekstremt viktig for å kunne gjenopprette data i tilfelle uforutsette hendelser som databrudd, feilaktige oppdateringer eller andre katastrofer skulle skje.

Full kontroll på Google Analytics
Vi har oversikt over antall besøkende på nettsiden din til enhver tid. Google Analytics er et kraftig verktøy som gir deg innsikt i hvordan nettstedet ditt presterer, hvem målgruppen din er, og hvordan de samhandler med innholdet ditt. Det er altså viktig å ha stålkontroll på.

Filtrering av spam
Filtrering av spam er ikke bare viktig for å opprettholde sikkerhet og integritet på nettstedet ditt. Det bidrar også til å skape en mer pålitelig og brukervennlig opplevelse for besøkende. Med Akaris driftsavtale får du riktig implementering av spam-filtrering som gjør at nettstedet ditt kan opprettholde et høyt nivå av kvalitet og pålitelighet.

Du får ytelsesoptimalisering på kjøpet
Vi bidrar med å optimalisere ytelsen til nettstedet ditt, slik at det laster raskt og fungerer effektivt. Dette er avgjørende for å gi besøkende en positiv opplevelse og forbedre søkemotor-rangerte resultater.

Velg driftsavtale

Med en driftsavtale hos Akari kan du være sikker på at vi holder liv i nettsiden din. Det vil si at vi utfører nødvendige sikkerhetsoppdateringer og backups, samtidig som vi stiller med fri teknisk support. Dette er noe de fleste kundene med nettside hos Akari har i dag.

Leder digital, Kenneth Bæver Bjerke


Hvorfor fungerer ikke bare ting som det skal?

Den ideelle verden hvor man ikke trenger ta hensyn til oppdateringer og kontinuerlige endringer, finnes ikke. Så enkelt er det. Vi må forholde oss til at teknologien forandres i et ekstremt høyt tempo.

Derfor, la oss ta ansvar for nettsiden gjennom en driftsavtale, så du kan bruke tida di på ting du er god på.

Ønsker du en driftsavtale på nettsiden din?

Fyll ut skjemaet, så tar en av oss rådgivere kontakt med deg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.