Inngår samarbeid med Landsskytterstevnet 2025

I 2025 ønskes alle innbyggere og reisende velkommen til landsskytterstevnet på Heistadmoen i Kongsberg. Seks driftige skytterlag i Numedal står dette året som arrangør av ett av Norges største idrettsarrangement.

Over 20.000 tilreisende!

I 2022 ble Kongsberg tildelt Landsskytterstevnet i 2025. I løpet av stevnet skal over 4000 deltagere og over 20.000 tilreisende oppleve Kongsberg. Det er en nær dobling av «innbyggerne i Kongsberg» i løpet av uken arrangementet pågår.

Vil du vite mer om LS2025, kan du gå inn på www.ls2025.no

Thomas og Iris fra Akari og jobber som innholdsprodusenter som er noe av kompetansen LS2025 får tilgang til.

Kortreist kompetanse

For LS2025 er det viktig å spille på det lokale næringslivet. Behovet for tjenester knyttet til markedsføring og kommunikasjon er stort både før og under stevet.

«Vi ser at det er et behov for blant annet foto, film, tekst til nyheter, grafisk materiell og en del veiledning og rådgivning. Det er kjempeflott å få med oss Akari på laget. De har dyktige fagfolk, fartstid i bransjen, og er lokale med kontorer i både Kongsberg og på Rødberg».

Det sier Roar Kongsjorden som er Sponsoransvarlig i LS2025

F.v: Roar Kongsjorden fra LS2025 og Simen Jahnsen Ljøterud fra Akari

Blir samarbeidspartner med LS2025

Avtale som er signert, er en samarbeidsavtale hvor vi i Akari også går inn med både reduserte priser og noe gratis veiledning.

«Vi har en lokal profil i Akari. Vi er et lokalt markedsbyrå for små og mellomstore bedrifter rundt om i Norge. Samarbeidet med LS2025 gjør at vi kan bidra med vår kompetanse, og samtidig forsterke vår lokale profil både ovenfor eksisterende kunder og ansatte, men også nytt nettverk», sier daglig leder for Akari, Simen Jahnsen Ljøterud.

Savner du også en løsning på markedsføring av bedriften din?

Fyll ut skjema så tar en av våre rådgivere kontakt med deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.