Konkurranse, latter og nye bekjentskap. God stemning på vårt første kundearrangement!

I den friske høstlufta kunne man en onsdag ettermiddag se flere grupper med mennesker løpende rundt i Kongsberg. Noen sang Aha’s «Take On Me» mens andre lagde en reklamefilm om byen. Mange forbipasserende lurte nok på hva som foregikk, men vi kan avsløre at dette var vårt aller første kundearrangement, som vi arrangerte sammen med Brave!

En BOOST i hverdagen

Etter en lang arbeidsdag møtte deltagerne opp til mingling og god mat på Quben. De ble så delt inn i lag, før det var ut for å få en BOOST. Latter og konkurranseinstinkt gikk igjen hos alle lagene, der samtlige bød på seg selv gjennom flere morsomme oppgaver slik som parkour og kreative fotokonkurranser.
Lurer du på hva BOOST er? Les mer om aktiviteten her.

I det høstmørket sank seg over byen samlet alle seg inne på et stilig lokale på Quben, der mat og noe godt i glasset sto klart. For mange var nok høydepunktet da skjermen viste en film med bilder og videoer tatt av de forskjellige lagene underveis i BOOST-en. På slutten av filmen ble vinnerlaget kåret, til stor jubel. Deltagerne fra vinnerlaget fikk en premie som ble sponset av Go Promotion.

I Akari er vi opptatt av langsiktige kundeforhold, der vi virkelig blir kjent med kunden. Dette gjør at vi får et best mulig samarbeid, som igjen leder til gode resultater.

Et slikt arrangement er med på å styrke forholdet til kundene våre, stifte bekjentskap til kunder av Brave, og ikke minst få et lite pusterom i en ellers så hektisk hverdag, forteller Geir, rådgiver i Akari.

Akari – hekta på… moro.

Se filmen fra kundearrangementet