Møt våre nye medarbeidere

Med tre nye medarbeidere har Akari AS blitt tilført viktig kompetanse i forhold til å møte den stadig økende etterspørselen av tjenester fra organisasjoner og næringsliv.   

Simen Jahnsen Ljøterud, en av eierne og prosjektleder i Akari AS, er svært godt fornøyd med ressurspersonene og den kompetansen de nye medarbeiderne har tilført selskapet:

Vi står sterkere enn noen gang til å levere god kvalitet til riktig pris til våre mange eksisterende og nye kunder.

Akari AS er et fullverdig byrå med ni ansatte som leverer et bredt spekter av tjenester. Selskapet bistår med alt fra grafisk design, foto, video, webutvikling, tekst, strategi og medieformidling. Nettmagasinet 3600.no er en del av Akari AS.

Dette er våre nye medarbeidere:

Foto: Magnus Bjørnnes

Erik Mario Ellefsen – teknisk ansvarlige / webutvikler.

Erik Mario har bakgrunn fra Høyskolen i Telemark. Hos Akari AS jobber han blant annet med implementering av kundetilpassede nettløsninger, samt de viktige oppgavene med drift og driftsstabilitet av våre kunders nettsider.

Personlige utfordringer, spennende oppgaver og et godt arbeidsmiljø er det jeg liker mest med jobben min her. 

Foto: Magnus Bjørnnes

Torjus Leiknes – Videoprodusent

Torjus har sin utdannelse fra Norges Kreative høyskole i Oslo. Han har tidligere jobbet som frilans filmfotograf og har gjort en rekke små og store oppdrag blant annet i forbindelse med events. Hos Akari AS skal Torjus bruke sine kreative evner til å jobbe som filmfotograf og klipper.

Jeg har vært interessert i film så lenge jeg kan huske. Her får jeg sjansen til å drive med det jeg virkelig elsker. 

Foto: Magnus Bjørnnes

Madeleine B. Stedøy – Grafisk- & webdesigner

Madeleine har gått over i fast stilling fra sitt tidligere vikariat i Akari. Madeleine er utdannet bachelor i visuell kommunikasjon ved linjen for visuell kommunikasjon på Høyskolen i Drammen. Hos Akari AS jobber hun med blant annet med design av Websider, logo, brosjyrer, flyers, katologer, visittkort, designmanualer, bannere og annonser.  Hun følger kunden tett fra planleggingsstadiet og helt frem til implementering og lansering.

– Det beste med jobben min er de gode kollegene og de mange utrolig spennende prosjektene fra kundene. Her er det både givende, utfordrende, gøy og lærerikt å være.