Personvernerklæring for Akari AS

Oppdatert: 10.3.2018

Denne erklæringen redegjør for hvordan personvernet ivaretas av Akari som databehandler av personopplysninger.

Hva er sensitive opplysninger?

Elektroniske tjenester
Ved bruk av våre elektroniske løsninger, ønsker vi at brukeren skal føle seg trygg på at gjeldende lover og regler samt etiske retningslinjer for bransjen blir fulgt. På www.akari.no kan brukere sende inn skjema via support eller via kontaktskjema. Alle skjemaopplysninger blir håndtert i henhold til lover og regler og opplysninger sendes ikke videre til tredjepart uten samtykke fra brukeren. Skjemaopplysningene lagres på Akari.no sin server og Akari sin datalagringssystem. Dersom brukeren ønsker oversikt over data lagret eller ønsker data slettet, kontakter brukeren Akari og ber om at dette fjernes eller opplyses.

Lov om behandling av personvern
Denne personvernserklæringen følger bestemmelsene i Lov om behandling av personopplysninger med tilhørende forskrift.

Kryptering/sikker linje
Alle opplysninger som overføres mellom din datamaskin og vår server er kryptert.

 

Informasjonskapsler på Akari sine nettsteder

Når du bruker nettsidene til Akari legger nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon. Informasjonen benyttes til å bedre innholdet på nettsidene. Personvernerklæringen forteller hva som samles inn, og hvordan vi bruker informasjonen.

I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven), må alle besøkende på et nettsted som benytter informasjonskapsler ha tilgang til informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. De må også ha tilgang til informasjon om årsaken til at de blir brukt. Besøkende må også godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.

Vi bruker Google Analytics for å måle trafikken på våre nettsider.

Informasjonen informasjonskapslene innhenter bruker vi for å optimalisere brukeropplevelsen for de besøkende på sidene. Informasjonen brukes kun internt, og hos samarbeidspartnere som jobber med nettutvikling for oss.

Vi bruker ikke informasjonskapsler for å kartlegge enkeltbrukernes bruksmønster eller samle annen informasjon som vil kunne krenke personvernet.

Dette nettstedet bruker følgende informasjonskapsler:

Navn på informasjonskapsel Bruksområde
 Google Analytics  statistikk og trafikkmåling

 

Hvordan man kan unngå cookies

Hvis du ønsker at cookies skal avvises, så kan du endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Informasjonskapsler som har blitt lastet ned tidligere kan også slettes av nettleseren.

Slik administrerer du informasjonskapsler.