Hekta på… 

Akari Notodden

Akari er et markedsføringsbyrå som jobber tett med lokale kunder, samarbeidspartnere og leverandører. Vi fokuserer på å skape og fortelle gode historier sammen med en helhetlig profilering og markedsføring for små og mellomstore bedrifter.

Her kan du se noe av det vi har gjort!

Notodden Energi

Notodden Energi kom til Akari med en splitter ny profil, og ønsket det riktige materiellet som kunne komplimentere denne. Vi tok utfordringen på strak arm; lagde en flunka ny webside, og nytt grafisk materiell. 

Hydroparken

Da Hydroparken kom til Akari, var ønsket deres å lage en webside som tydelig viste frem Hydroparkens særegenhet og muligheter for fremtiden. I arbeidet med websiden, utviklet vi i Akari et stilrent design i tråd med ny visuell profil, tok nye bilder og skrev tekster. Resultatet ble en splitter ny webside som både ivaretar Hydroparkens mangeårige historie og muligheter for fremtiden.

Besøk nettsiden her.

Notodden.no

Næringslivet og Notodden kommune ville synliggjøre kvaliteter med Notodden – som det å bo, arbeide, studere og etablere næring. Å rekruttere flere innbyggere og bedrifter til byen var målet. Resultatet ble en helt ny profil og nettside.

Besøk nettsiden her.

 

IDEA Kompetanse

Hos IDEA kompetanse er det menneskene som står i sentrum. Det er samspillet mellom dem som skaper resultater! Dette var viktig å få frem da IDEA Kompetanse kom til oss i Akari. Her stod brukervennlighet og tilgjengelighet av tjenestene deres i fokus. Ideene var mange, men Akari hjalp til med å synliggjøre det viktigste gjennom en ny nettside.

Besøk nettsiden her.

Berget

For Berget jobber Akari kontinuerlig med å publisere innhold på deres hjemmeside. Vi tar bilder og skriver artikler.

Så... Hva tenker du?
Ta kontakt!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.