Starter Gründerkveld i Kongsberg

I samarbeid med Buskerud Næringshage, KNF, DNB, Exacta og Devion, er vi i Akari stolte av å kunngjøre oppstarten av Gründerkveld i Kongsberg.

Dette initiativet vil gi en unik mulighet for gründere fra forskjellige bransjer å samles, lære og bygge nettverk.

Som en lokal bedrift, er vi glade for å være med på dette initiativet og støtte opp om gründermiljøet i Kongsberg. Gründerkveld vil gi en plattform for unge, ambisiøse gründere som ønsker å utvide sin kunnskap og bygge relasjoner med andre i samme situasjon, forteller Simen Jahnsen Ljøterud, Daglig leder i Akari.

Gründerkveld vil bestå av en serie foredrag og workshops som vil dekke en rekke temaer innenfor gründervirksomhet. Det vil også være en pitchekonkurranse, der deltakerne vil få muligheten til å presentere sine ideer for en jury av investorer og mentorer.

Første gründerkveld går av stabelen 2. mai kl 17:00 på Privat Bar i Kongsberg.

Se invitasjon og meld deg på her

Fra Venstre: Bodin Buch, DNB – Magne Tangen, Exacta – Henrik Fundingsland, Exacta – Wivi-Ann Bamrud, KNF – Øystein Berg, Devion – Simen Jahnsen Ljøterud, Akari – Benedikte Pettersen, Buskerud Næringshage

Dette vil være en unik mulighet for gründere til å bli kjent med andre gründere, lufte ideer og få kunnskap og innsikt Kvelden blir realisert som på initiativ fra Buskerud Næringshage i samarbeid med KNF, Akari, DNB, Exacta og Devion.