Etablerer Akari Hønefoss og søker nye kolleger til satsning på Ringerike

Akaris familietre har slått røtter i både Kongsberg, Notodden, Rjukan og Numedal. Nå tar vi satsingen i videre, og trenger energiske folk som deg til å slå nye spirer, denne gangen i Hønefoss!

Akari er hekta på deg som har begge beina planta på jorda og ønsker å jobbe i et arbeidsmiljø med mye entusiasme og giv. Du er opptatt av faglig utvikling og å finne gode løsninger. Sammen med kollegene dine i Akari liker du også å ha det gøy, med faglig utvikling, sosiale samlinger og kule aktiviteter.

Dere blir en del av Akari Hønefoss

Prosjektleder/Rådgiver | Hønefoss

Innholdsprodusent | Hønefoss

Ikke helt A4-byrå

Akari er ikke helt som andre byråer. Vi kaller oss for Akarifamilien og vi har mye fokus på fellesskap og delingskultur. Akarifamilien er det viktigste i Akari og vi jobber mye med å bygge en arbeidsplass der du kan utvikle deg, være med å utvikle selskapet og få mye frihet under ansvar.

Bli litt bedre kjent med oss;) Les om Akarihverdagen her!

Lokale ringvirkninger for Akari Hønefoss

En av våre viktigste verdier er Nærhet. I denne verdien legger vi nærhet mellom oss som kolleger (eller familie), mellom Akari og våre kunder, og ikke minst mellom Akari og leverandører.

Derfor har vi valgt å satse på en litt annerledes forretningsmodell, der hver lokasjon er sitt eget selskap, kan ha lokale leverandører, samarbeidspartnere og nettverk. På denne måten vet vi at lokalsamfunnene vi er en del av får størst mulig effekt av å ha Akari i sitt nærområde:)

Bjørn Johanessen og de andre på Kopisenteret Kongsberg. Fast leverandør av bildekor og andre trykktjenester i Kongsberg.

Akarifondet gir enda mer tilbake lokalt

I tillegg, har vi Akarifondet, som siden 2022 har delt ut over 300.000 årlig i prosjektmidler til foreninger og oppstartsbedrifter. Nok en gang, fordi i Akari heier vi på lokalsamfunn og de som velger å starte for seg selv.

Se litt bilder fra Akari og filmer fra litt sosiale samlinger;) håper vi ser en søknad fra deg;)