Hva jobber en innholdsprodusent i Akari med?

Alt JEG kunne drømme om i hvert fall. En innholdsprodusent gjør mye forskjellig! Jeg produserer filmer, tar bilder, skiver saker til hjemmesider og sosiale medier. I tillegg til faget får jeg være med på utrolige opplevelser. Jeg har bodd på nyrenoverte hoteller og spist førsteklasses mat, vært på tusenfryd, kjørt Gokart og mye mye mer.

Iris Oddgeirsdottir, Innholdsprodusent i Akari

Bli en del av teamet? Les mer om familien og mulighetene!

Nå har du vært ansatt i Akari litt over et år Iris. Når du ser tilbake på året, hvordan har det vært?

Dette året har vært ekstremt lærerikt. Jeg har lært så mye nytt i løpet av det året, jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte. Jeg har vokst enormt som fotograf og videograf, og det er utrolig gøy å se. Og så har jeg utviklet meg veldig som person. Blitt mer strukturert, selvsikker i det jeg driver med og fått mange nye relasjoner.

Hva var hovedgrunnen til at du søkte jobb som innholdsprodusent hos Akari?

Jeg har en bachelor i markedsføring og merkevareledelse, så hovedgrunnen var at jeg ville bruke utdanningen min og samtidig utforske kreativiteten min litt mer.

Når jeg så stillingen som innholdsprodusent bli lyst ut, traff denne på mange punkter og jeg var nødt til å ta steget, det angrer jeg ikke på i dag.


Hva er det morsomste du har opplevd dette året?

Oj det er mye! Det morsomste er nok da jeg fikk bo på hotell på Gardemoen og ta bilder av det ny oppussede hotellet Best Western Plus Oslo Airport. Der fikk jeg servert helt sykt god mat og møtte masse hyggelige mennesker. Da kosa jeg meg skikkelig på jobb

Hva er du mest stolt av som innholdsprodusent i Akari?

Det jeg er mest stolt av er egentlig den veksten Akari har hatt. Det er utrolig gøy å være med på denne reisen.

Også må jeg og si at jeg er stolt av meg selv. Jeg har gått ut av konfortsonen og pushet mine egne grenser. Jeg har virkelig testet ut hva er det jeg kan få til.

Så er jeg veldig stolt av teamet vi har her. Det er så mange flotte folk som jobber i Akari og alle er så flinke!


Hva har du lært mest av som innholdsprodusent?

Jeg har lært mye om næringslivet i Kongsberg, og det overrasket meg veldig hvor mange bedrifter som er her, og hvor stor variasjon det er i næringslivet. Det har vært veldig spennende å bli kjent med så mange.

Er det noen kunder eller prosjekter du har lyst til å trekke frem?

Ja, jeg vil jo si at Flesberg Kommune – stillingsannonser var et veldig kult prosjekt, og det ble til og med snakket om på radioen til NRK.

Hva drømmer du om videre for Akari og kundene våre?

For Akari så håper jeg at vi fortsetter å vokse og fortsetter å levere så bra som vi gjør. For kundene våre håper jeg at de fortsetter å ville jobbe oss:)

Hva savner du ved den forrige jobben?

Det må være folka. Man blir alltid glad i de man jobber tett med.


Hva er ditt markedsføringstips til SMB-bedrifter 2022?

Mine tips er å komme seg ut på sosiale medier, vise folka som jobber hos dere og vise frem kulturen dere har.

Det er så viktig nå å være tilstede der kunden er, og det er på sosiale medier.

Også må dere huske at terskelen for å legge ut innlegg på facebook, Instagram eller TikTok er ikke så høy. Det jeg pleier å tenke er: «Hvis ikke du har det gøy, så gjør du det feil» 😛

Ønsker du hjelp av innholdsprodusenten Iris? Ta kontakt så hjelper vi deg i gang.