Nytt år, ny BlimE-dans for Kongsberg

Det var i 2019 at NRKs BlimE dans for alvor tok av i Kongsberg. I tillegg til at vi kunne se BlimE-dansen fra hver krik og krok i resten av landet, engasjerte også Blålysetaten Akari for en egen lokal vri. Tradisjonen tro gjennomførte vi i år tredje utgave av BlimE, og resultatet ser du lenger ned.

Lages på dugnad
Som i 2019 produseres også BliMe-dansen for Kongsberg 2021 på dugnad av en rekke iherdige sjeler.

  • Reklamebyrået Akari // Idé, planlegging, film, klipp og redigering
  • Kongsberg Legevakt
  • Ambulansetjenesten Kongsberg
  • Kongsberg Brann og redning
  • Kommunelegen Kongsberg
  • Vaksinesenteret Kongsberg
  • ASVO Kongsberg
  • Lågen Arbeidertjeneste

Les også: BliMe dansen har blitt sett over 43 000 ganger!

Koronatiltak
I 2020 ble det begrensninger i gjennomføringen av BlimE, men vi klarte å gjennomføre. I år har det også bydd på noen utfordringer, men vi klarte å gjennomføre på nesten alle ønskelige lokasjoner, forteller Thomas Hegna, ansvarlig produsent for BlimE 2021.

– Heldigvis hadde vi med oss den flotte gjengen fra både ambulanse og legevakt. Det er ingen andre som har stått tettere i siste års situasjoner enn disse. Vi var rett og slett nødt til å finne en løsning på hvordan vi kunne få det til også i 2021, forklarer Hegna.

Utelukkende positivt
NRKs vennskapskampanje BliMe så dagens lys for første gang i 2010 og har siden blitt stadig mer populær. Politi, brannvesen, ambulanse, og forsvaret har de senere år kastet seg på med egne produksjoner av den kjente dansen.

-Hensikten med kampanjen er å fremheve engasjement og skape samhold. Vi ser at dette forener Kongsbergsamfunnet og ikke minst båndene mellom blålysetatene og legevakta i Kongsberg. Jeg tror også mange av de synes det er litt ålreit med en happening som er litt utenfor det faglige som de står i til daglig. Selv om mange av de nok er litt spente på dette med å se seg selv på video, sier Hegna.

Se BlimE-dansen for Kongsberg 2021 her:

Se BliMe-dansen for Kongsberg 2020 her:

BliMe-dansen for 2019:

Les også: Videoproduksjon har blitt en stor del av innholdet vi leverer!