Pia får smake på arbeidslivet i Akari

Pia Eilertsen

Designstudenten Pia Eilertsen (21) skal de neste 8 ukene få en smakebit av arbeidslivet gjennom et internship hos oss i Akari.

Hun har snart en bachelor i visuell kommunikasjon, og skal bidra med sin kompetanse innen grafisk design, webdesign og markedsføring.

Akaris tredje internshipstudent

Pia, som blir Akaris tredje internshipstudent, forteller at hun alltid har visst at hun skulle jobbe med noe kreativt. Underveis i studiet fikk hun spesielt interesse for strategisk design og utforming av visuelle identiteter.

– Jeg har fått mulighet til å utvikle fulle visuelle identiteter gjennom studiene. Jeg elsker det å kunne bygge opp noe fra bunnen, og det å finne konsepter som kan visualisere det kunden ønsker å formidle. 

Pia Eilertsen

Da muligheten for internship dukket opp, grep hun sjansen og kontaktet Akari.

Spennende å få innblikk i teamarbeidet

– Jeg søkte internship fordi jeg ønsket å se hvordan det var å være en designer ute i arbeidslivet. Det er veldig spennende å få et innblikk i hvordan det er å jobbe i et team der alle utfyller hverandre på forskjellige områder, og det å jobbe med reelle kunder. Jeg ser på det som utrolig viktig lærdom. 

Pia Eilertsen

Hvert år får studenter i siste semester på bachelor i visuell kommunikasjon ved Universitetet i Sørøst-Norge mulighet til å velge seg praksisplasser i relevante bedrifter som et eget fag. Studiet omfatter et bredt spekter av områder innenfor grafisk design, webdesign og markedsføring. Det er denne kunnskapen Pia nå skal ta i bruk i Akari, og samtidig få erfare hva som forventes av en designer i et reklamebyrå.

Har din bedrift behov for en ny grafisk profil? Finn ut mer om hva vi kan hjelpe deg med her.

Blir en del av Akaris designavdeling

Når Pia nå tar plass i designerstolen er det i tett samarbeid med de mer erfarne designerne Camilla og Madeleine. De tre ser fram til å i tiden framover utvikle nye, kule konsepter.

Camilla og Madeleine gleder seg til å samarbeide med Pia.

– Hos oss er det alltid mye som skjer, og vi gleder oss til å sette i gang sammen med Pia, sier Madeleine, prosjektleder i designavdelingen.

– Jeg gleder meg veldig til å få kommet ordentlig i gang hos Akari. Det virker som en utrolig hyggelig arbeidsplass der alle har tatt meg veldig godt imot, til tross for at jeg har fått møte mange av kollegaene mine kun digitalt. Bare det at de kaller seg en familie sier litt om samholdet i gjengen, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle. Akari har også veldig mange spennende prosjekter på gang, så jeg er spent på å se hvordan det blir å være en del av dette, sier Pia. 

Har du spørsmål knyttet til design, web eller markedsføring?
Fyll gjerne ut kontaktskjemaet nedenfor, så hører du fra oss.