Torun er nyeste ansatte i Akari Numedal – En supersignering!

Under et halvt år etter at Akari Numedal ble en realitet, trengtes det flere folk. Torun kom smilende til oss, og har vært her siden. Fra 1. juli startet hun i 100%, og kan nå konsentrere seg for fullt om å være rådgiver. Sammen med innholdsprodusent Monja utgjør hun Team Numedal.

Torun er født og oppvokst i Numedal, nærmere bestemt i Nore og Uvdal kommune. Hennes barndomsår tilbrakte hun på Langedrag, da det var besteforeldrene hennes som bygde opp stedet. Allerede tidlig fikk hun mye kundekontakt og ble vant til å jobbe med mennesker og hjelpe de rundt seg.

Torun kjennetegnes av å være allsidig og lærevillig, men også ærlig, blid og positiv. Etter videregående har hun hatt forskjellige jobber, men det som går igjen er at hun på alle arbeidsplasser har fått mer og mer ansvar og tillit. Hun har også raskt bygd seg opp en allsidig erfaring.

Torun Thorson Kolstad, rådgiver i Akari Numedal.

-Jeg synes det er spennende å lære nye ting, og har fått bred kunnskap innen mange ulike fagfelt. Det er fascinerende hvor mye forskjellig man klarer å lære seg og sette seg inn i ganske raskt. Man må bare hoppe i det med begge beina, stille spørsmål og være nysgjerrig, smiler hun.

Engasjement er viktig for Torun, og hun vil gjerne være med der det skjer noe. Hun er av den bestemte mening at det aldri er feil å delta i flere miljøer. For henne har det gitt en åpning for å både bygge nye og ta opp igjen gamle relasjoner i det lille lokalsamfunnet hun er en viktig del av.

Tilbake til røttene

Etter at Torun flyttet hjem igjen til Nore og Uvdal for seks år siden, har hun jobbet som daglig leder i laftebedriften Nore Laft. Den ble i sin tid etablert av faren hennes, og betyr mye for henne. Men nå er hun altså klar for et nytt miljø og nye utfordringer.

-Det at hun nå var klar for å ta steget inn i reklamebransjen og bli med på utviklingen av Akari Numedal er vi veldig godt fornøyd med.

Daglig leder i Akari, Simen Jahnsen Ljøterud.

Torun går inn i stillingen som rådgiver, med hovedansvar for alt av prosjekter og kunder i hele Numedal.

Torun Thorson Kolstad, rådgiver i Akari Numedal.

Med erfaringer fra den andre siden av bordet

-At jeg har bakgrunn fra en lokal bedrift i kommunen, ser jeg på som en stor fordel. Jeg har et godt nettverk blant bedriftsledere og inn i forskjellige forum. Disse kontaktene og koblingene kommer godt med når jeg skal organisere prosjekter og aktiviteter for kundene våre i Numedal.

Det er også en fordel at Torun har erfaring fra den andre siden av bordet. Små og mellomstore bedrifter er midt i målgruppen til Akari, og Torun har med sin erfaring gode forutsetninger for å forstå deres perspektiv. Kundene vil møte en rådgiver med innsikt i deres situasjon og hverdag.

Jeg kjenner til mange problemstillinger og behov lokale bedrifter har. Jeg håper jeg kan være en ressurs som kan hjelpe til med å finne de rette løsningene for hver enkelt.

Torun Thorson Kolstad, rådgiver i Akari Numedal.

Sette Numedal på kartet

Torun har allerede tenkt mye på målsettinger. Hun ønsker å bidra til å få flere bedrifter, prosjekter, aktiviteter og mennesker godt synlige, for folk både i og utenfor dalstrøket. Torun er overbevist om at Akari Numedal kan bidra til å skape interesse, entusiasme og positivitet hos innbyggerne. Hun mener også det er gode muligheter for å nå fram til de som ikke kjenner til Numedal fra før.

-Hele grunntanken til Akari er å bidra til vekst og utvikling for små og mellomstore bedrifter. Det at jeg får være med på å bidra til å sikre og skape arbeidsplasser i Numedal, gir meg energi og motivasjon, sier Torun med et smil.

Hun er overbevist om at Akaris tilstedeværelse i Numedal er en god match:

Tenk om vi kan være en støttespiller, som kan bidra til å skape flere arbeidsplasser, boliger og et mer levende samfunn i Numedal!

Engasjert døgnet rundt

Langedrag Naturpark er fortsatt basen til Torun, og der lever hun i harmoni med mulighetene som finnes der. Hun er interessert i ridning og dyr, og glad i musikk, dans og moro. Ellers går mye tid med til ulike barneaktiviteter og forskjellige verv. Torun har alltid noe å henge fingrene i. Og hun trives med det, selv om hun er den første til å innrømme at det kan bli litt mye iblant.

Nå gleder hun seg til å bli kjent med det nye fagfeltet, og hun er mer enn klar for å lande i den nye hverdagen. Hun gleder seg også til å bli bedre kjent med Akarifamilien. Og hvem vet -kanskje får Akarifamilien anledning til å bli bedre kjent med noen av dyrene på Langedrag?

Trenger du hjelp til markedsføring av din bedrift? Ny nettside? Ta kontakt med Torun eller Monja her!