Hekta på… personlighet

Fra penn til pixel

«Et bilde sier mer en tusen ord». Vi snakker om visuell merkevarebygging og visuell profil. Dette skiller deg fra konkurrentene dine. Kundene oppfatter deg mer seriøst med en helhetlig profil, de husker deg bedre når de har behov for dine tjenester -og når de skal ta et valg.

Ved å styrke bedriftens verdier og personlighet gjennom design, blir det enklere å kommunisere hvorfor dere finnes og hvorfor kunden skal velge dere.

En komplett visuell identitet

Hvordan skille seg ut fra mengden?
Vi hjelper deg med helheten, slik at kunden din oppfatter deg likt, uansett om de finner deg på digitale plattformer eller på trykket materiell.
 
Komplett visuell identitet består gjerne av farger, fonter, ikoner, illustrasjoner, bildestil, tekststil, annonser og profileringsartikler. Designmanualen er regelboka for hvordan identiteten brukes.
Sør Arkitekter kontorpakke

Profileringsmateriell

Profilerings-
materiell

Magasiner, brosjyrer, flyers og plakater

Trykt materiell i form av brosjyrer, magasiner, flyers og lignende er noe enhver bedrift kan ha behov for. Vi hjelper deg med både små og store produksjoner. 

Innholdsproduksjon

I tillegg til bred grafisk kompetanse har vi kunnskap om innholdsproduksjon, tekst og foto. På den måten kan vi sikre at budskapet ditt når fram til målgruppen din, og etterlater et inntrykk som du og din bedrift kan være stolte av.

Visste du at vi også publiserer og annonserer for deg på kanaler som Facebook, Google, Instagram og Snapchat. Les mer om markedsføring her!

Numehytta med ny nettside og profil

Numehytta AS ble stiftet i 2014 av lokale bedrifter og næringsdrivende med mange års erfaring fra hyttemarkedet i Numedal. Dette for å opprettholde lokal arbeidskraft og verdiskapning. 

De valgte i 2021 å oppgradere hele profilen sin, sammen med ny nettside og profileringsartikler, for å fremstå mer profesjonelt og i tråd med profilen på hyttene de selger. 

Notodden med egen webportal

Som innbygger i Notodden får du varme somre og hvite vintere. Boliger med sol til langt på kveld og panoramautsikt er byen tett-pakket med. Turveier til lands og til vanns får du som perler på en snor.

I 2020 valgte Notodden kommune sammen med næringslivet å investere i en felles innbyggerportal for å tiltrekke seg nye innbyggere og bevare de som allerede bor der.

Dette mener kundene våre

"I en liten organisasjon vil det være vanskelig ha oppdatert kompetanse på markedsføring. Akari var raske til å oppfatte hvem vi i Stiltre var, de er lette å samarbeide med og holder høy kvalitet på leveransene."
Anders Næss
Daglig leder, Stiltre
"Da vi ble kunde av Akari fikk vi tilgang til mennesker med andre synspunkter enn oss selv. Akari har hjulpet oss å bli mer strukturert med markedsføringen, noe vi trenger."
Arnstein Frømyr
Sales Business Developer, Berget AS
"Vi valgte Akari fordi vi hadde lagt merke til at de var aktive og synlige lokalt. Dette ønsket også vi å være. Tidligere hadde vi benyttet aviser og magasiner for å nå ut med vårt budskap, men følte ikke at vi nådde tilstrekkelig frem."
Hans Richard Andersen
Daglig leder, RentX

Vi får ofte spørsmål om ...

Hva veier luft? Neida, det var litt fjasete sagt, men det er nesten sant. Vi kan designe en logo for deg på under et par timer. Selve designjobben tar ikke så lang tid. Det som tar tid er å tenke ut konseptet. Hvem er selskapet, hva ønsker dere å si med logoen. Videre skal vi gjøre research på farger, former, lage skisser som du kan se på og vurdere, tilpasse korrekturer og lage komplette filer klart til både digitale og trykte flater. 

Vi anbefaler selvsagt å ha en profil. Så fort du skal bruke logoen din på nettside, bildekor eller i andre profileringsartikler, kommer du til å bruke fonter, farger og bilder. Da er det godt å ha tenkt gjennom dette i forkant. 

Start et sted

Du må ikke i gang med en full visuell profil med en gang. Det viktigste er logo, farger og fonter. Når det er på plass, kan du fylle på med flere elementer etter hvert som det blir aktuelt. 

Du kan være involvert så mye du ønsker, men som et minimum trenger vi informasjon om hvem selskapet er og hvordan dere ønsker å oppfattes. 

Uansett vil du bli involvert i startfasen og korrekturer, men det kan begrenses til noen timer ila hele prosessen. 

Dette avhenger også av hvor omfattende du ønsker prosessen. 

Dersom du ønsker alt fra navneforslag til full visuell profil med illustrasjoner av profileringsartikler, tar prosessen normalt 4-5 uker. 

Er det en mindre visuell profil du ser etter, altså med logo, farger og fonter, så tar en slik prosess normalt 1-2 uker.

Så... skulle vi skapt
noe stilig sammen?

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.