Har laget 34 websider og 19 visuelle profiler siden 2019

Madeleine og Camilla - designere i Akari

Akaris designere, Madeleine og Camilla, har lagt noen travle måneder bak seg. Skal du ha en ny webside, en logo eller en brosjyre av oss, blir som regel minst en av de involvert.

Det er kun 9 måneder siden de to kreative sjelene ble kollegaer, men de kom fort i gang med et godt samarbeid.

Utfordrer og utfyller hverandre

Madeleine har jobbet som designer i Akari i 4 år. Da Camilla kom på banen i slutten av 2019, fikk hun endelig den designerkollegaen hun hadde ønsket seg.

 – Vi både utfordrer og utfyller hverandre faglig, og det gjør arbeidshverdagen vår enda mer spennende, sier Madeleine.

– Og det gir kundene våre et bedre resultat, fyller Camilla inn.

Madeleine og Camilla - Akaris designere

Som viktige brikker i Akaris prosjektavdeling jobber de med alt fra websider til grafiske profiler, magasiner og brosjyrer. Skal det være noe visuelt og kreativt? Da er designerne i sitt rette element.

Stor eller liten idè? Les om hvordan vi kan hjelpe deg å fornye din bedrifts visuelle identitet her.

Hvorfor designeryrket?

Camilla har jobbet som designer i to år, hvorav 9 måneder i Akari. Interessen for design har «alltid» vært der.

– Jeg har alltid vært glad i håndarbeid, tegning og det å være kreativ. Da jeg kom over studieretningen grafisk design på Norges Kreative Høyskole var det full klaff, sier Camilla.

– Det er mange varierte arbeidsoppgaver i dette yrket, og ingen dager er like. En dag designer jeg logo, mens den neste bygger jeg websider.

Det må også nevnes at Camilla driver en Instagram-konto med en følgerskare som de andre ansatte i Akari, og de fleste av våre kunder, bare kan drømme om.

Også Madeleine har en lang kreativ forhistorie.

– Det lå lenge i kortene at det var noe kreativt jeg skulle holde på med, når man ser på utdannelsen jeg har tatt, forklarer Madeleine.

Etter å ha vært innom både blomster, interiør og eksponeringsdesign, falt valget til slutt på en bachelor i visuell kommunikasjon.

– Dette har gitt meg mulighet til å få møte og bli kjent med mange nye mennesker og produkter, som jeg ellers aldri ville oppdaget, sier hun.

Store, små og spennende prosjekter

Blant de 34 websidene og de 19 visuelle profilene som Madeleine og Camilla har levert, er det enkelte som skiller seg ut. Camilla trekker fram prospekt og webside for boligene på Eliløkken Sjøside og arbeidet med webside og visuell profil for NUPRO (Numedal Produksjon).

Dette er spennende prosjekter som har gitt gode resultater. Her ga kundene oss fritt spillerom, og da er det ekstra gøy når de blir strålende fornøyd.

Camilla

– Som Camilla er jeg også stolt av arbeidet vi har utført for NUPRO. Jeg vil i tillegg trekke fram at jeg har designet alle de fem utgavene av KongsbergMagasinet. Det utgjør omkring 50 000 eksemplarer som ble delt ut i Kongsberg og omegn, og var virkelig en både krevende og spennende jobb, sier Madeleine.

Nye prosjekter står for tur

Kollegaene forteller om et tett samarbeid hvor de fyller på med kreativ kompetanse, kritiske øyne, ny input og mulige løsninger.

Dette resulterer i at kundene, og vi selv, får det beste resultatet uten tunge og lange prosesser.

Madeleine

– Både nå og fremover vil vi fortsette å jobbe på denne måten, slik at både små og mellomstore bedrifter får muligheten til å synliggjøres og ivaretas.

Utover høsten og vinteren står mange spennende prosjekter for tur, og designteamet til Akari gleder seg til å hjelpe både gamle og nye kunder.

– Vi har hatt nok å drive med, men det er alltids rom for mer, ler de to.

Se utvalgte prosjekter

Ny grafisk profil for Sense Helse og Trening

Magasinet iFlesberg

Ny grafisk profil og nettside for NUPRO

Se KongsbergMagasinet 2019 her

Vil du vite mer om hva Madeleine og Camilla kan hjelpe deg med? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor og kom i kontakt.