Har veldig god nytte av kurs i digital markedsføring

Trine og Kjell fra Norske Fjellhus, har gjennomført en kursrekke hos Akari for å lære mer om digital markedsføring. Det de har lært skal brukes for å styrke synligheten av Norske Fjellhus og andre selskaper i konsernet.

Det var Norske Fjellhus som forespurte om Akari kunne tilpasse kurs til deres behov, etter at Akari i 2022 utviklet ny logo, grafisk profil og nettside for selskapet.

Løsningen ble et tilpasset kursopplegg fordelt på 7 gjennomføringer. Kurset inneholdt kanalene Google, Facebook og Pinterest, hvor både annonsering, teknisk oppsett og smarte triks var tema. I tillegg fikk de en gjennomgang i hvordan ta bedre bilder til både nettsider og sosiale medier.

Tilpassa kurs i digital markedsføring for Norske Fjellhus

Her har vi fått et veldig godt skreddersydd kursløp av Akari. Sammen har vi jobbet med å rydde opp i gamle kontoer på sosiale medier, satt opp nye kontoer på plattformer som Pinterest og forbedret bedriftsprofilen på Google, forklarer Kjell Hatland fra Norske Fjellhus.

Kjell Hatland i Norske Fjellhus på kurs i digital markedsføring hos Akari

Dette har vært spot on for oss. Vi har fått mye bedre innsikt i hva som gir gode resultater, hva vi kan påvirke for å øke synlighet og trafikk, samtidig som vi nå også er en bedre bestiller ovenfor Akari ved at vi bedre vet når vi trenger hvilke tjenester fra de. Alt i alt veldig fornøyd, avslutter Kjell.

Ønsker din bedrift å øke kompetansen på digital markedsføring?

Vi tilbyr tilpassede kurs innen digital markedsføring for bedriftens ansatte som ønsker å gjøre mer selv. Hvis ikke, kan vi anbefale fastpris på Digital Markedsføring eller andre løpende opplegg som tar seg av alt.

Fyll ut skjema så tar vi kontakt for en uforpliktende prat

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.