Hekta på… synlighet

Hva er en god nettside?

Du skal påvirke nye og eksisterende kunder til å velge deg fremfor konkurrentene. Når kunden er på let etter produkter og tjenester du leverer, så er målet ditt at de bestiller og kjøper av deg. For at det skal skje, må du ha gjort et grundig arbeid først. Blir du stående bak startstreken, vil du heller aldri delta i racet.

For det er det det er – et race. Et race om kundene. Og skal du vinne disse, må du også holde følge med den teknologiske utviklingen.

Bygg opp om budskapet ditt

Har du noen gang jobbet som hobbysnekker hjemme og ikke helt visst hva du driver med? Slik er det også med mange nettsider. Ja, det fungerer teknisk, men er kanskje ikke så brukervennlig som du hadde tenkt.

Sørger du for helhetlig profil på alle plattformer, underbygger du budskapet ditt og gjør valget til kunden lettere. Akari’s designere og utviklere sørger for at både estetikk og teknikk henger sammen.

Nettsidens formål er å hjelpe kunden med å finne informasjonen de trenger, og ta et valg; velger de deg eller konkurrenten?

Utvikling og design av bedriftens nettside trenger ikke å koste deg mye, dersom du har innholdet klart og ønsker standardfunksjoner. Mer komplekse nettsider krever større jobb med utvikling og design.

Vi gir deg gode råd om hvordan du bør utforme bedriftens nye nettside, og vet hva som fungerer.

SEO og brukervennlighet

SEO, eller Søkemotoroptimalisering, er viktig for å være synlig når folk søker etter bedriften din, tjenestene dine eller produktene dine på Google. Løsningen vi leverer er optimalisert for Google, og gjør det lett for deg å videreutvikle SEO selv – dersom du ønsker det.

Brukervennlighet og design går hånd i hånd hos oss. Vi designer nettstedet slik at kundene dine finner den informasjonen de trenger på en enkel måte. Designet tilpasses også bedriftens målgruppe og visuelle identitet.

Numehytta med ny nettside og profil

Numehytta AS ble stiftet i 2014 av lokale bedrifter og næringsdrivende med mange års erfaring fra hyttemarkedet i Numedal. Dette for å opprettholde lokal arbeidskraft og verdiskapning. 

De valgte i 2021 å oppgradere hele profilen sin, sammen med ny nettside og profileringsartikler, for å fremstå mer profesjonelt og i tråd med profilen på hyttene de selger. 

Notodden med egen webportal

Som innbygger i Notodden får du varme somre og hvite vintere. Boliger med sol til langt på kveld og panoramautsikt er byen tett-pakket med. Turveier til lands og til vanns får du som perler på en snor.

I 2020 valgte Notodden kommune sammen med næringslivet å investere i en felles innbyggerportal for å tiltrekke seg nye innbyggere og bevare de som allerede bor der.

Dette mener kundene våre

"I en liten organisasjon vil det være vanskelig å ha oppdatert kompetanse på markedsføring. Akari var raske til å oppfatte hvem vi i Stiltre var, de er lette å samarbeide med og holder høy kvalitet på leveransene."
Anders Næss
Daglig leder, Stiltre
"Da vi ble kunde av Akari fikk vi tilgang til mennesker med andre synspunkter enn oss selv. Akari har hjulpet oss å bli mer strukturert med markedsføringen, noe vi trenger."
Arnstein Frømyr
Sales Business Developer, Berget AS
"Vi valgte Akari fordi vi hadde lagt merke til at de var aktive og synlige lokalt. Dette ønsket også vi å være. Tidligere hadde vi benyttet aviser og magasiner for å nå ut med vårt budskap, men følte ikke at vi nådde tilstrekkelig frem."
Hans Richard Andersen
Daglig leder, RentX

Vi får ofte spørsmål om ...

Akari stiller med det tekniske – som server og database – men du behøver et domene-navn. Dersom du allerede har et domene trenger vi kun tilgang, så ordner vi resten. Har du ikke domene? Kom til oss med ønsket domenenavn, så ordner vi resten! 

Dersom du har tekst og bilder klart sendes dette rett over til designer. Har du ikke innhold? Vi hjelper deg gjerne! 

Vis oss oss gjerne referansesider! Ut ifra dine ønsker kan vi sette opp et tidsestimat og dermed komme med et pristilbud til din nye nettside. 

Det finnes et hav av nettsider der ute . Man er dermed helt nødt til å skille seg ut for at brukerne skal finne nettopp deg. I Akari går vi strategisk til verks ved å sette opp konkrete brukerreiser som forteller hvordan målgruppen bruker nettsiden din, og hvilke innfallsvinkler de har. Dette gir oss nødvendig bakgrunnsinformasjon til å kunne utforme og tilpasse nettsiden til ditt formål og behov.

Vi anbefaler at man har riktig verktøy tilgjengelig da det til tider skjer uforutsette hendelser. Det kan være at man blir hacket, en oppdatering feiler, eller annet som gjør at nettsiden blir utilgjengelig i korte- eller lengre perioder.

Akari monitorerer nettsiden din for viktige oppdateringer, skanner for virus og sikkerhetshull, tar sikkerhetskopi hver dag/time, samt en rekke andre verktøy for å sikre best mulig drift.

Her kan du lese mer om support.

Det finnes verktøy som lar deg lage nettsiden selv. Wix, One.com og WordPress har alle løsning som lar deg lage nettsider så og si gratis. 

De færreste har tid eller ønsker om å gjøre det selv. Hvis du leverer alt av foto og tekster ferdig til oss, kan vi sette opp en ny malbasert nettplakat fra 10.000,-. 

Komplette skreddersydde nettsider hvor vi leverer alt av innhold og lager eget design koster normalt et sted mellom 40.000,- – 100.000,-

Så... vil du høre mer om hvordan du kan få en skikkelig god nettside?

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.