Nore og Uvdal får god oppmerksomhet for det nye omdømmeprosjektet Hjembygda

Lars Erling fra Hjembygda

Alle lengter etter et sted å kalle hjem, et sted hvor vi kan føle oss trygge og høre til. Nore og Uvdal kan være en slik plass for deg.

Med denne teksten ønsker Nore og Uvdal kommune velkommen til sin omdømmeportal, Hjembygda.no.

Hjembygda er en del av prosjektet Mittpunkt, et treårig prosjekt for økt bo- og bli-lyst i Nore og Uvdal kommune. Prosjektet er eid og igangsatt av Nore og Uvdal kommune, ledet av bygdeutvikler Lars Erling Granhaug.

Hjembygda, Nore og Uvdal sin innbyggerportal

Hvordan kan vi jobbe med bo- og bli-lyst i Nore og Uvdal kommune ved hjelp av digitale plattformer? Dette var oppdraget fra Nore og Uvdal kommune. 

Kommunen valgte lokale leverandører i jobben med å utvikle Hjembygda og skape attraktivitet til Nore og Uvdal.

Reklamemakeriet har utviklet den grafiske profilen i samarbeid med Akari, mens Akari har levert nettsiden hjembygda.no med design, tekst, bilder og historier.

Les hvordan Akari har levert på prosjektet her!

Ny nettside for Hjembygda

Forsiden på Hjembygda har en tydelig identitet som gjenspeiler følelsen du skal få i Hjembygda Nore og Uvdal.

Historiene og menneskene i fokus

Hele kjernekonseptet til Hjembygda, har vært å bringe de ekte historiene fra menneskene som er en del av «bygda» i dag, frem i lyset. Hjembygda er også blitt et konsept som strekker seg langt utover hjemmesiden.

Tidligere i år gjennomførte vi vår første rekrutteringsturné, hvor flere fra næringsliv og kommunen i Nore og Uvdal, reiste til Oslo, for å møte folk som kunne tenke seg å vurdere hjemflytting, sier Bygdeutvikler Lars.

Første samling i Oslo var en veldig god start. Vi serverte pizza til en god gjeng fra OSlo som ønsket å vite mer om mulighetene i Nore og Uvdal. I ettertid blir alle nå fulgt opp av meg, for å finne gode løsninger for jobb og bolig, fortsetter Lars.

Foto: Jon Vegar Persen, Nore og Uvdal Næringsselskap (NUNS)

Hjembygda med egen festival

I september gjennomførte vi også vår første Hjembygdafestival, som en del av konseptet Hjembygda. Festivalen skapte mye aktivitet og oppmerksomhet med aktiviteter aktiviteter over hele «Bygda» fra lørdag 23/9 til lørdag 30/9.

Det kom innbyggere og fritidsbeboere både fra egen kommune og utenbysfra. Vi fikk til og med flere direkte henvendelser fra folk som ønsker å flytte til Nore og Uvdal, det er bare helt fantastisk, avslutter Lars.

Ønsker du å snakke med oss i Akari om markedsføring, synlighet og omdømme?

Fyll ut skjema, eller kontakt en av oss direkte her!