Nettside

Visste du at bare i Norge gjennomføres det over 5 millioner Google-søk, hver eneste dag? Da er det viktig at akkurat DU dukker opp, for at målgruppen din skal kunne finne deg. Vi lager alt fra enkle landingssider til skreddersydde nettsider.

Nettsider tilgjengelig for alle

Universell utforming

Det kommer stadig nye krav til universell utforming. Du har kanskje hørt forkortelsen «WCAG», og klødd deg litt i hodet? Pust ut, vi følger alltid kravene ved nye nettsider. Så holder vi deg selvfølgelig oppdatert om det skulle komme nye krav og anbefalinger.

Priser

Det påløper en driftsavtale på kr. 990,- pr mnd. Driftsavtalen faktureres kvartalsvis, og dekker vedlikehold av nettsiden som gjøres for å forbedre sikkerhet og oppdatere plugins. Avtalen inkluderer også håndtering av lovpålagte krav knyttet til samtykke av bl.a. cookies.

Hva er det?

Skreddersydd nettside

En skreddersydd nettside er som navnet tilsier, skreddersydd for akkurat DITT behov. Denne begynner gjerne med en workshop, der vi sammen avdekker dine behov, og danner grunnlaget for en nettside som en godt forankret i din strategi og med et design du kan være stolt av.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt med oss direkte, eller fyll ut skjemaet. 

Camilla Walaker

Teamleder design

Tlf. 954 86 348
camilla@akari.no

Nicolay Bell

Salgsleder

Tlf. 414 76 113
nicolay@akari.no

Skriv til oss:

"*" obligatorisk felt

Navn*
Personvern*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.