Goodbye 2023 and hello 2024!

Vi oppsummerer året som har gått. Det har vært et spennende år med nye kunder og ansatte.

Året 2023 har vært en bemerkelsesverdig reise for Akari, preget av vekst, innovasjon og anerkjennelse. Vi kan oppsummere året med nye samarbeidspartnere, ny spennende lokasjon, og vi har ønsket nye dyktige fagpersoner velkommen til familien. Vi har også fått utmerkelse som Gasellebedrift.

Dette travle, morsomme og spennende året har vært drevet av vårt mål om å levere merverdi til både kunder og partnere. Vi har ikke bare fokusert på ekstern suksess, men også intern trivsel for våre ansatte.

Når vi nå avslutter 2023, ser vi tilbake med takknemlighet til våre kunder for tilliten de har vist oss, og til våre ansatte for deres innsats og dedikasjon hver eneste dag. Vi gleder oss til 2024 og alle nye, spennende utfordringer som venter i året som kommer.

Roar Kongsjorden, sponsoransvarlig i LS2025 og daglig leder i Akari Simen Ljøterud.

Samarbeid med Landsskytterstevnet 2025 i Kongsberg

I 2025 arrangeres Landsskytterstevnet på Heistadmoen i Kongsberg, med seks skytterlag i Numedal som arrangører. Med over 20.000 tilreisende og 4000 deltakere er det et av Norges største idrettsarrangement. Akari har inngått et samarbeid med arrangementet. Lokal kompetanse er viktig for LS2025, og Akari tilbyr tjenester innen foto, film, tekst, grafisk materiell, veiledning og rådgivning. Roar Kongsjorden, Sponsoransvarlig i LS2025, fremhever Akaris dyktige fagfolk og lokale tilknytning som viktige grunner til at han valgte å samarbeide med nettopp Akari. 

Les mer om Landskytterstevnet 2025

Omdømmeprosjektet «Hjembygda» med ny nettside.

Nore og Uvdals omdømmeprojekt «Hjembygda»

I 2023 har Akari og Reklamemakeriet samarbeidet om et prosjekt med Nore og Uvdal kommunes omdømmeprosjekt, kalt «Hjembygda,» under initiativet Mittpunkt. Hjembygda er en nettside som fokuserer på de positive sidene ved lokalsamfunnet i Nore og Uvdal. Før prosjektet gikk i gang ble det holdt en workshop med bygdeutvikler Lars og lokale leverandører, for å kartlegge hvordan hjembygda skulle vises fram på en best mulig måte. Akari ved Camilla laget nettisden hjembygda.no med omfattende design, tekst, bilder og lokale historier.

Se mer om prosjektet

Samarbeid mellom Akari og GKN

Rammeavtale mellom Akari og GKN Aerospace

GKN Aerospace Norway og Akari inngikk en rammeavtale, med fokus på å styrke synligheten og kommunikasjonen for GKN, spesielt i rekrutteringssammenheng. Akari har gjennom hele 2023 laget innhold til hjemmesiden Gknposten.no, etablert LinkedIn profil, lagt ut relevante Facebook-poster og sørger for at GKN er synlig på Google.

Se artikkelen om samarbeidet.

Rollag kommunes nye visuelle identitet.

Rollag kommune med ny identitet

Akari vant tidligere i år anbudet for å utvikle Rollag kommunes nye visuelle identitet. Denne spennende seieren gir Akari ansvaret for å forme Rollags nye identitet, hvor målet er å kommunisere tydeligere med innbyggere, bedrifter og besøkende. Den vellykkede gjennomføringen av anbudet har styrket Akaris posisjon som eksperter innen merkevarebygging og omdømmeprosjekter. Rollag kommune og Akari startet tidlig i år samarbeidet ved å arrangere en spennende workshop med over 40 deltakere.

Les mer om samarbeidet.

Nytt navn, konsept, logo og nettside for Solios.

Ny identitet for Solios – leverandør av solceller

I 2023 etablerte Solios seg som en totalleverandør av solceller, bestående av Anders Drag, Steinar Ødegård, Daniel Lundblad, Svein Hatleskog og Hans Kristian Lundblad. For å utvikle et navn, konsept, logo og nettside, samarbeidet de med Akari. Akari ledet en kreativ workshop for å definere Solios’ visuelle identitet. Valget falt på løsningen «7-dagers web» for en rask oppstart. Anders Drag roser Akari for deres engasjement, ekspertise og evne til å involvere kunden gjennom hele prosessen. Solios opplevde et vellykket samarbeid og er svært fornøyde med det konseptet Akari har levert.

Les mer om samarbeidet her.

Utvidelse av Akarifamilien med nye ansatte!

Hekta på…

Akari – Gasellebedrift 2023 tildelt av Dagens Næringsliv.

Akari har fått tittelen Gasellebedrift 2023

I 2023 feirer Akari seg selv som en Gasellebedrift, en utmerkelse tildelt av Dagens Næringsliv i samarbeid med Dun & Bradstreet. Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. En gaselle må ha minst doblet omsetningen på fire år, og tjene penger. Akaris vekst reflekteres i veksten til kundene, som er SMB-er(Små og mellomstore bedrifter). Våre kunder inkluderer Stiltre, TBU, NYBO kjøkken, og Nore Bygg. Akari jobber tett med kundene for å skape merverdi utover tradisjonell markedsføring, fokuserer på å kjenne kundene, deres historie og produkter. Med 22 ansatte og over 300 kunder, er Akari etablert i Kongsberg, Notodden, Nore og Uvdal, samt Hønefoss.

Mer om kåringen.

Jan Tore, rådgiver og Marianne, senior designer.

Ny lokasjon i 2023 – Akari Hønefoss

Etter å ha slått røtter i Kongsberg, Notodden, Rjukan og Numedal, ble steget tatt og vi ble en del av hjertet av Ringeriksregionen, nemlig i Hønefoss. Med oss i Akarifamilien, har vi fått Jan Tore og Marianne. De to kjenner næringslivet i Hønefoss godt, etter å ha drevet eget byrå innenfor foto, design og web i over 10 år.

Les mer om Akari Hønefoss.

Ønsker du å lufte en idé, eller trenger du hjelp med et prosjekt i 2024?

Fyll ut skjemaet, så tar en av rådgiverne kontakt med deg.